Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κι ο μουσικός σύζυγός της Φώτης Μπενάρντο, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, από τη στιγμή που απέκτησαν τις δυο κόρες τους, Λυδία και Ηλέκτρα, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους και πάντοτε φροντίζουν να περνούν μαζί ποιοτικό χρόνο.

Η φωτογραφία που πόσταρε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Στο τρυφερό αυτό στιγμιότυπο φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι, ενώ δίνει ένα τρυφερό φιλί. Στους ώμους τους κρατούσαν μάλιστα τα κοριτσάκια τους.

Η ίδια θέλησε ωστόσο να μοιραστεί και όσα της συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι. Μεταξύ άλλων έγραψε: “Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, με πολύ αγωνία, μακριά ο ένας απ’ τον άλλο για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Κάθε μέρα όμως όσο δύσκολη κι αν ήταν οραματιζόμασταν τη μεγάλη εικόνα, Αυτή την εικόνα. Να είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ενωμένοι και αγαπημένοι. Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν σ’ αυτό το ταξίδι. Και ήσασταν πολλοί. Φίλοι παλιοί και άνθρωποι που έγιναν φίλοι με την ουσιαστική έννοια της λέξης. Είμαστε τυχεροί και ευγνώμονες“.

Δείτε εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ