Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζήτησε δημόσια «συγγνώμη» από τους followers της και δεν έκρυψε πώς έχει επηρεαστεί από όλο αυτό που συμβαίνει με τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση «Το νυφικό κρεβάτι», αλλά δεν μπορεί να μοιραστεί όμορφες εικόνες από την καθημερινότητά της, αφού οι πυρκαγιές της έχουν χαλάσει την ψυχολογία.

Έτσι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε ν’ απολογηθεί στους followers της. Συγκεκριμένα, μέσα από instastories είπε:

«Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω πια με όλα αυτά που γίνονται. Δεν ξέρω… Σας ζητώ συγγνώμη που δε μπορώ να ανεβάσω τίποτα από την καθημερινότητά μου τόσο καιρό. Ζορίζομαι πάρα πολύ. Παρόλα αυτά το ξέρω ότι η ζωή συνεχίζεται, αλλά πραγματικά δεν…» είπε και συνέχισε:

«Ήθελα απλά να σας πω ένα γεια, ελπίζω να είστε ασφαλείς, να περνάτε ωραία όσοι είστε διακοπές. Όσοι μπορείτε να βοηθάτε όσο μπορείτε. Τα social media απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά και να επικοινωνήσουν πολύ σοβαρά θέματα και να βοηθήσουν σε σημείο που είναι πραγματικά άξιο συγχαρητηρίων για πολλούς ανθρώπους που έδωσαν τον χρόνο τους για να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες όλο αυτό τον καιρό. Συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα, γιατί από ό,τι φαίνεται οι φωτιές δεν σταματάνε. Και συνεχίζουμε τη ζωή μας όπως μπορούμε, όσοι είμαστε ασφαλείς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ