Παιχνίδια στο χιόνι απόλαυσε ο Γιάννης Πλούταρχος με τα παιδιά του και η κόρη του Ελεονώρα Κακοσαίου έκανε ανάρτηση στα social media, η οποία μάλιστα έχει κερδίσει πολλές προβολές και likes.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής απολαμβάνει να περνά χρόνο με την οικογένειά του και φροντίζει να κάνει πράγματα με τα παιδιά του. Άλλωστε, τόσο ο Γιώργος Κακοσαίος όσο και η Κατερίνα αλλά και ο μικρός του Κωνσταντίνος έχουν ταλέντο στο τραγούδι.

Γιάννης Πλούταρχος

Ο τραγουδιστής είναι πολύ υποστηρικτικός με τα παιδιά του, ενώ στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Νίκο Μουτσινά είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αν ο γιος μου ήθελε να πάει σε ένα talent show θα του έλεγα να πάει. Είμαι cool. Πιστεύω στις αποφάσεις των παιδιών μου. Η ζωή μου κι η καριέρα μου μού έχει διδάξει πολλά πράγματα. Επειδή καταλαβαίνω με πόση δυσκολία εξελίσσεται μια καριέρα, χρειάζεται προσπάθειαΗ Κατερίνα μου έχει πολλή καλή φωνή. Έχει μια φανταστική χροιά. Έτσι γεννήθηκε. Δεν θέλει, όμως, να το ακολουθήσει. Είναι βιολόγος και το τραγούδι το κάνει για χόμπι κι αυτό μ’ αρέσει γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος».

Η Ελεονώρα Κακοσαίου λοιπόν μας έδειξε τις οικογενειακές τους περιπέτειες και ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε το έναυσμα για την… πτώση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ