10 περίπου χρόνια μετά την εξαγορά της, η βίλα που είχε στην κατοχή του ως το 2012 ο Πέτρος Κωστόπουλος, είναι και πάλι στο σφυρί. Η συγκεκριμένη βίλα είχε περιέλθει στην Eurobank μετά την πτώχευση της ΙΜΑΚΟ το 2012 και είχε εξαγοραστεί από τον Τσαρλς Γουόρθινγκτον, έναν από τους διασημότερους κομμωτές στον κόσμο.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, στη βίλα που ανήκε στον γνωστό εκδότη και επιχειρηματία του Τύπου, έχει μπει πωλητήριο από τον ιδιοκτήτη της, τον Γουόρθινγκτον, με το αντίτιμο να είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Η συγκεκριμένη βίλα χτίστηκε το 1994 στα Χουλάκια, ένα μέρος στη Μύκονο όπου τότε δεν υπήρχε τίποτα και οι τιμές των οικοπέδων ήταν πολύ χαμηλές.

Από τη στιγμή που έχτισε εκεί τη βίλα του ο Πέτρος Κωστόπουλος, τα Χουλάκια έγιναν hot μέρος για αγορά σπιτιών και άρχισαν να ξεπετάγονται και άλλα πολυτελή οικήματα. Υπολογίζεται ότι στην περιοχή χτίστηκαν μετά, άλλες 300 βίλες. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως τη βίλα αυτή την επιμελήθηκε ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος και αρχιτέκτοντας ήταν ο επιστήθιος φίλος του Θανάσης Χατζηλάκος.

Διαβάστε περισσότερα στο Intronews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ