Ο Justin Timberlake φαίνεται πως «προσπαθεί να μην ασχοληθεί» με τα επερχόμενα απομνημονεύματα της Britney Spears, The Woman in Me. Η τραγουδίστρια έβγαινε με τον 41χρονο Justin από το 1999 έως το 2002 και πρόσφατα αποκάλυψε ότι έκανε έκτρωση επειδή δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας. Τότε βρίσκονταν στην ηλικία των 19 ετών. «Αν το είχα αφήσει μόνο σε μένα, δεν θα το έκανα ποτέ. Κι όμως ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας», είπε.

«Ο Justin έχει επικεντρωθεί στη δική του οικογένεια και προσπαθεί να μην ασχοληθεί με τα απομνημονεύματα της Britney », είπε μια πηγή στο ET.

«Τα τελευταία χρόνια, ο Justin προσπάθησε να υποστηρίξει την Britney Spears από απόσταση. Έγιναν ραντεβού πριν από πολύ καιρό, αλλά εξακολουθεί να έχει σεβασμό για εκείνη. Ο Justin και η Jessica Biel θέλουν όλοι να ωριμάζουν και να εξελίσσονται αντί να συνεχίζουν να αναφέρουν το παρελθόν».

Britney Spears

Από τότε που χώρισαν ο Justin Timberlake και η Britney Spears, ο τραγουδιστής προχώρησε με την Jessica Biel, την οποία παντρεύτηκε το 2012, ενώ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Λίγο πριν γίνει γνωστό ότι η Britney έκανε άμβλωση, μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Justin Timberlake ήταν «περίεργος» για το τι επρόκειτο να συμπεριλάβει η star στα απομνημονεύματα, και ήταν ακόμη και λίγο «ανήσυχος». «Είναι πολύ περίεργος τι θα αποκαλύψει από τη σχέση τους. Τον τρώει».

Τον Απρίλιο, πηγή αποκάλυψε τι είδους λεπτομέρειες επρόκειτο να συμπεριλάβει η Britney Spears στο πολυαναμενόμενο βιβλίο της. «Το βιβλίο της είναι μια ιστορία θριάμβου. Θα καλύψει τις πιο ευάλωτες στιγμές της, την παιδική της ηλικία, τον χωρισμό της με τον Justin Timberlake, τη στιγμή που ξύρισε το κεφάλι της και τη μάχη με την οικογένειά της».

Για την απόφαση να ξυρίσει το κεφάλι της το 2007, γράφει: «Με κοιτούσαν πάνω-κάτω, είχα τους ανθρώπους να μου λένε τι πίστευαν για το σώμα μου, από τότε που ήμουν έφηβη. Ξύρισα το κεφάλι μου για να αντιδράσω».

Στη συνέχεια, προσθέτει για την κηδεμονία από τον πατέρα της, Jamie Spears: «Έπρεπε να μακρύνω τα μαλλιά μου και να επανέλθω σε φόρμα. Έπρεπε να πηγαίνω για ύπνο νωρίς και να παίρνω ό,τι φάρμακο μου έλεγαν να πάρω».

Σε άλλο απόσπασμα από το βιβλίο, η Britney γράφει: «Πόνεσα ακόμη περισσότερο από τον ίδιο μου τον πατέρα. Μου έλεγε επανειλημμένα ότι φαίνομαι χοντρή». «Έγινα ρομπότ. Αλλά όχι απλώς ρομπότ – ένα είδος ρομπότ-παιδιού».

photos: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRITNEY SPEARS, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ