Στο επίκεντρο βρίσκονται, τις τελευταίες ώρες, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Οι φήμες, που ήθελαν τους δύο τελευταίους να είναι σε σχέση επιβεβαιώνονται, καθώς κυκλοφορεί στα social media μία φωτογραφία που ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο «Happy Day», το πρωί της Δευτέρας, είπε ότι ήρθε σε επικοινωνία με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία έχει στενοχωρηθεί.

«Η Κατερίνα βλέποντας αυτό το βίντεο στεναχωρήθηκε. Επειδή εγώ από την πρώτη στιγμή είχα μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, κάνανε παρέα και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μου είχε πει ότι σύστησε στην Δανάη τον Φίλιππο σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες της έκανε unfollow», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε για τις δύο παρουσιάστριες: «Δεν είναι από τις φιλίες τις σταθερές με την βάση τους, επειδή η Κατερίνα έχει και πολλές παιδικές φιλίες, και φίλες ζωής που συναναστρέφεται. Δεν ποντάρεις και όλα σου τα λεφτά σε μια τέτοια σχέση».

Η Κατερίνα Καινούργιου στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη – Η ανάρτηση έχει διαγραφεί από το προφίλ της

Να σημειωθεί ότι η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα είχαν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ δεν ήταν λίγες οι κοινές εμφανίσεις και τα μηνύματα αγάπης στα social media.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε παλαιότερη ανάρτηση, από τον καιρό που ήταν μαζί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ