Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας…»

Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις ο Πάνος Βλάχος και οι στίχοι που χρησιμοποίησε σε συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, δυο εβδομάδες μετά το επεισόδιο που είχε με τους δημοσιογράφους όταν τους είχε πει «Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα σήμερα, ελπίζω να μην τη λερώσετε».

Ο καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια μουσικής βραδιάς στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πανό Βλάχο: «Είναι φασιστικά αυτά που λέει»
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Πανό Βλάχο: «Είναι φασιστικά αυτά που λέει»

Ο Άρης Πορτοσάλτε θα καταφύγει στην δικαιοσύνη όπως δήλωσε το πρωί:

«Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. 

Θα ακούω εγω και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επι γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ξεσπάθωσε εναντίον του Πάνου βλάχος στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου»:

«Μπράβο στον Άρη Πορτοσάλτε που θα κινηθεί νομικά, γιατί υπάρχει κι ένα όριο. Ο Πάνος Βλάχος “ασέλγησε” και πάνω σε ένα ωραίο ρεμπέτικο, αλλάζοντας τους στίχους. Εδώ βλέπουμε αυτό που ζούμε 15 χρόνια στα social, απειλές, βρισιές προς όποιον διαφωνεί με την άποψή μας…

Βλέπουμε αυτό να περνάει στην ψυχαγωγία και να γίνεται αποδεκτό. Μιλάμε για καθαρόαιμο ακραίο λόγο από τον Πάνο Βλάχο, μιλάμε για αντιδημοκρατικό λόγο. Δεν υπήρξε ποτέ σατιρικός καλλιτέχνης, ούτε είναι σάτιρα αυτό.

Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις ο Πάνος Βλάχος και οι στίχοι που χρησιμοποίησε σε συναυλία του στη Θεσσαλονίκη
Συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις ο Πάνος Βλάχος και οι στίχοι που χρησιμοποίησε σε συναυλία του στη Θεσσαλονίκη

Ο Τζίμης Πανούσης δεν έφτανε σε τέτοιο σημείο ατοπήματος, όπου προτρέπει σε φόνο. Όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει κορμιά σε σάκους, σημαίνει ή ότι έχουν πεθάνει ή ότι θα τους δολοφονήσουμε.

Περάσαμε από τη δημοκρατία που είναι “διαφωνώ μέχρι θανάτου με αυτό που λες, αλλά θα υποστηρίξω μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες” στο “διαφωνώ με αυτό που λες, θέλω να πεθάνεις”, αυτό είναι!

 Το είχα πει τότε με το “μη με λερώσετε” και δεν περίμενα να επιβεβαιωθώ τόσο γρήγορα. Φτάνουν σε αυτόν τον ακραίο λόγο που είναι φασιστικός».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ