Ο πρίγκιπας Παύλος μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ έφτασαν το απόγευμα της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάννια, όπου θα διαμείνουν μέχρι το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου. Στις 5 το απόγευμα, αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο που τους μετέφερε και εισήλθαν στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Τόσο ο πρίγκιπας Παύλος όσο και η Μαρί Σαντάλ ήταν ντυμένοι στα μαύρα.

Η πριγκίπισσα Μαρία- Ολυμπία, η Μαρί Σαντάλ και ο πρίγκιπας Παύλος σε εμφάνισή τους στα τέλη Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας, Papadakis Press

Η οικογένεια του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου αναμένεται να επανενωθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση των 40 ημερών από το θάνατό του. Στην ανακοίνωση της οικογένειας, αναφέρονται λεπτομέρειες του μνημοσύνου. Όπως αναφέρεται, η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, στις 11:00 πμ.

Θα υπάρχει προκαθορισμένος χώρος στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης για τους εκπροσώπους του Τύπου οι οποίοι θα μπορούν να προσέρχονται με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας ή ταυτοτήτων ΕΦΕ και Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου.

Εσωτερικά στο Ναό δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν εκπρόσωπο του Τύπου. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Απαγορεύεται ρητά η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drone)».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΑΥΛΟΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ