Ο πρίγκιπας Παύλος φέρεται να αναχώρησε χθες, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, από την Ελλάδα σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπής Super Κατερίνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωτότοκος γιος του αείμνηστου βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας – Μαρίας αναχώρησε από την Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ. Φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα Hernews.gr δείχνουν τον αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ, χωρίς τη σύζυγό του.

Ο πρίγκιπας Παύλος είχε μαζί του μία μικρή βαλίτσα με τα απαραίτητα πράγματά του.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Hernews.gr

Στην εκπομπή «Πρωινό» αποκαλύφθηκε ότι, μέχρι να γίνει το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του βασιλιά Κωνσταντίνου, ο πρίγκιπας Παύλος θα μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο και στην Ελλάδα. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρει ότι θα γίνουν- όχι ένα!- αλλά δύο μνημόσυνα, ένα στην Αθήνα και ένα στο Λονδίνο.

Στις 18 Φεβρουαρίου θα γίνει το μνημόσυνο στο Τατόι και στις 19 στο Λονδίνο. Και στα δύο μνημόσυνα θα παραστεί σύσσωμη η οικογένεια του αείμνηστου βασιλιά, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, που θα έρθουν στην Αθήνα από διαφορετικά μέρη του κόσμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ