Η μέρα που η πριγκίπισσα Κέιτ θα πραγματοποιήσει τη μεγάλη της επιστροφή στη δημόσια ζωή παραμένει το μεγάλο ερώτημα στους βασιλικούς- και όχι μόνο- κύκλους.

Η πριγκίπισσα Κέιτ που υποβάλλεται σε θεραπεία κατά του καρκίνου, όπως η ίδια αποκάλυψε με ένα βίντεο τον Μάρτιο, απέχει από τα δημόσια καθήκοντα της.

Η αρχική πρόβλεψη, σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού, ήταν πως η πριγκίπισσα Κέιτ θα επιστρέψει μετά το αγγλικανικό Πάσχα (aka τέλη Μαρτίου). Όμως οι εβδομάδες έχουν περάσει και παρά την υπομονή που έχει δείξει ο κόσμος και ο Τύπος, απέναντι στο λεπτό αυτό ζήτημα, οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.

Η τελευταία είδηση, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της πριγκίπισσας, λένε πως η επιστροφή της μπορεί να απέχει ακόμη μήνες.

Η συνεργασία της με το «Royal Foundation’s Business Taskforce for Early Childhood» ήταν από εκείνες που αντιμετώπιζε με μεγάλο πάθος, όμως στην νέα έκθεση του ιδρύματος – το οποίο προάγει «πιο φιλικούς προς την οικογένεια τρόπους εργασίας»- η Κέιτ θα απουσιάζει.

Η πριγκίπισσα Κέιτ στηρίζει με πάθος τις ενέργειες του Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood. Όμως από την παρουσίαση της νέας έρευνας του θα απουσιάσει
Η πριγκίπισσα Κέιτ στηρίζει με πάθος τις ενέργειες του Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood. Όμως από την παρουσίαση της νέας έρευνας του θα απουσιάσει

Σύμφωνα με τον συντάκτη της Daily Mail, Richard Eden: «Οι φίλοι με τους οποίους μίλησα τις προηγούμενες μέρες πιστεύουν ότι μπορεί να μην ξαναδούμε την Κάθριν μέχρι το φθινόπωρο – και μόνο τότε αν έχει αναρρώσει πλήρως».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Κέιτ αναφέρθηκε ότι ήταν «ενθουσιασμένη» από τη νέα πρωτοβουλία. Ο Christian Guy, Εκτελεστικός Διευθυντής του The Royal Foundation Center for Early Childhood, δήλωσε: «Γνωρίζω, έχοντας ενημερώσει την πριγκίπισσα για αυτό, ότι είναι εξαιρετικά ευγνώμων στα μέλη της Taskforce που έχουν κάνει τόσο φανταστική πρόοδο σε αυτό το έργο».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Είναι ενημερωμένη από την ίδρυση της ειδικής ομάδας και έχει διαβάσει την έκθεση και ενημερώθηκε σχετικά».

Η πριγκίπισσα Κέιτ παραμένει ενημερώμενη σχετικά με τις δράσεις που έχει αναλάβει
Η πριγκίπισσα Κέιτ παραμένει ενημερώμενη σχετικά με τις δράσεις που έχει αναλάβει

Την ίδια στιγμή η πριγκίπισσα Ευγενία εξέφρασε την υποστήριξή της στον πρίγκιπα Ουίλιαμ σε μια σπάνια δήλωση αυτή την εβδομάδα, μετά το ετήσιο πάρτι στον κήπο του βασιλιά που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, την Τρίτη.

Με οικοδεσπότη τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, περίπου 8.000 καλεσμένοι προσκλήθηκαν να απολαύσουν τσάι και κέικ στον όμορφο κήπο και μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν για την περίσταση, όπως η πριγκίπισσα Ευγενία, η πριγκίπισσα Βεατρίκη η Ζάρα Τίνταλ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απουσίαζε φυσικά και η πριγκίπισσα Ευγενία, 34 ετών, ανέβηκε στο Instagram ένα υπέροχο post.

«Ήμουν στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξω την οικογένειά μου χθες για να συναντήσω μερικά ξεχωριστά άτομα στο Garden Party του Buckingham Palace που υποστηρίζουν τις τοπικές τους κοινότητες και τη χώρα».

Στο φωτογραφικό καρουσέλ η Ευγενίαδείχνει λαμπερή παρά τη βροχή, φορώντας ένα κρεμ μίντι φόρεμα Ulla Johnson με κοντό μανίκι και βολάν λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με δερμάτινες γόβες Valentino διακοσμημένες με μεταλλικά καρφιά.

Η βασιλική οικογένεια φιλοξενεί παραδοσιακά τρία πάρτι στον κήπο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και ένα στο Παλάτι του Χόλιροντχάουζ στη Σκωτία. Οι ετήσιες εκδηλώσεις επιτρέπουν στους βασιλικούς να συναντηθούν με εκπροσώπους της κοινότητας και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΕΙΤ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ