Ο Πύρρος Δήμας έχει τέσσερα παιδιά από το γάμο του με τη δημοσιογράφο Αναστασία Σδούγκου -η οποία απεβίωσε το 2018.

Το πλήγμα της απώλειας της Αναστασίας ήταν βαρύ, ωστόσο ο Πύρρος Δήμας κατάφερε και ξαναέφτιαξε τη ζωή του και στις 4 Φεβρουαρίου, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, παντρεύτηκε με την Αφροδίτη Σκαφίδα στον Άγιο Γεώργιο, στο Καβούρι.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα.
Σε στενό οικογενειακό κύκλο με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα στις 4 Φεβρουαρίου 2024.

Ωστόσο, χθες βράδυ στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook το τρίτο παιδί του Πύρρου Δήμα, η Μαρία, που σπουδάζει στις ΗΠΑ, άλλαξε το επίθετό της σε Σδούγκου, ενώ τα μεγαλύτερα αδέρφια της Ελένη και Βίκτωρας εξακολουθούν να διατηρούν το επίθετο Δήμα.

Η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επίθετο της σε Σδούκου
Η κόρη του Πύρρου Δήμα άλλαξε το επίθετο της σε Σδούκου

«Όταν ξεκινήσανε οι πρωινές εκπομπές και είπαν ότι στεναχωρήθηκαν τα παιδιά μου με τον γάμο μου, εγώ είπα πως στην αρχή της σχέσης με την Αφροδίτη υπήρχε μια δυσκολία με τα παιδιά, δεν ήταν εύκολο όταν ένα παιδί έχει χάσει τη μαμά του. Είχα πει εγώ σε κάποια συνέντευξη ότι τα παιδιά όταν έμαθαν για την σχέση μου με την Αφροδίτη στεναχωρήθηκαν. Αυτό σιγά σιγά περνάει. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν ισορροπία» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Πύρρος Δήμας για τον γάμο του με την Αλεξάνδρα Σκαφιδά.

Για τις σχέσεις του με τα παιδιά του ο Πύρρος Δήμος είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν τέσσερις μέρες: «Τα παιδιά είναι στην άλλη άκρη του κόσμου (ΗΠΑ) και ευτυχώς υπάρχει το διαδίκτυο και έχουμε μια ομαδική συνομιλία, όπου μια φορά την εβδομάδα μιλάμε όλοι μαζί σε βιντεοκλήση. Δεν είναι εύκολο, αλλά οι άξιοι άνθρωποι δεν χάνονται ποτέ. Όταν έχεις τέσσερα παιδιά δεν έχεις την επιλογή να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να περιμένεις να σε βοηθήσει ο Θεός, πρέπει εσύ να προσπαθήσεις και να κάνεις πράγματα για εσένα. Πρώτον να είσαι υγιής και καλά και δεύτερον να είσαι κοντά τους, να στηρίξεις τις επιλογές τους. Έμαθα, λίγο αργά αλλά έμαθα. Τον μικρότερο γιο μου, τον Νικόλα τον έχω εδώ, τον μεγάλωσα, ήμουν δίπλα του. Είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, θέλω να είναι τυχερά και να προοδεύσουν. Ευτυχώς, που έκανα τα παιδιά μου μικρός, γιατί τώρα είμαστε φίλοι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή «Γεια Σου», η Μαρία Σδούγκου ζει στην Αμερική και ασχολείται με την άρση Βαρών.

Ο πραγματικός λόγος που άλλαξε το επίθετό της ήταν επειδή δεν θέλει να συνδέεται με τον μπαμπά της και επιθυμεί να χαράξει τη δική της, προσωπική πορεία στο άθλημα. Οι σχέσεις τους είναι μια χαρά και δεν ισχύει ότι υπάρχουν σύννεφα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ