Πύρρος Δήμας: Η κόρη του Ολυμπιονίκη, Μαρία, υιοθέτησε το επίθετο της μητέρας της όταν αυτή έφυγε από την ζωή

Ο Πύρρος Δήμας έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προσωπικά του, τον γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά και στις σχέσεις του με τα παιδιά του.

Ο Ολυμπιονίκης είπε για την αλλαγή του επιθέτου της κόρης του από Δήμα σε Σδούγκου:

«Δεν άλλαξε τώρα το επίθετό της η κόρη μου. Από τότε που έχασε τη μαμά της, άλλαξε το επίθετό της. 

Τότε μάλιστα έκανε και λίγο άρση βαρών και επειδή υπήρχαν κάποια σχόλια από κάποιους ξένους ότι θα γίνει σαν τον μπαμπά της και ότι θα κάνει άρση βαρών και θα γίνει Ολυμπιονίκης, μου λέει “μα δεν θέλω να κάνω για να γίνω ολυμπιονίκης, εγώ θέλώ να κάνω για μένα, για να γυμνάζομαι και μου λέει θα αλλάξω το όνομά μου”. 

Της είπα “κάνε ό, τι θέλεις κορίτσι μου, δεν πειράζει”. Η Μαρία μου είναι πολύ ευαίσθητη»

Πύρρος Δήμας: Απαντά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και για τις σχέσεις του με τα παιδιά του 
Πύρρος Δήμας: Απαντά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και για τις σχέσεις του με τα παιδιά του 

Ο Πύρρος Δήμας μίλησε και για τις σχέσεις με τα παιδιά του και με αυτό τον τρόπο απάντησε σε δημοσιεύματα τα οποία ήθελαν ο γάμος με την Αφροδίτη Σκαφίδα να φέρνει ρήξεις στις σχέσεις της οικογένειας.

 «Έκανα μια δήλωση κάποια στιγμή και κάποιοι έξυπνοι άρπαξαν τη δήλωσή μου, έψαξαν τα παιδιά μου και είδαν ότι η Μαρία έχει αλλάξει το επίθετο. 

Είχα πει ότι όταν γνώρισα την Αφροδίτη, στην αρχή, όταν γνώρισα εννοούμε στην αρχή, όχι τώρα, στα παιδιά μου δεν τους καλοάρεσε αυτή η ιστορία, ότι είχα μια καινούργια σχέση. 

Πύρρος Δήμας

Το έμαθαν αμέσως, εγώ τους το είπα. Το είπα στο δεύτερο, τρίτο ραντεβού. Εγώ με τα παιδιά μου μοιράζομαι τα πάντα, λέω τα πάντα, δεν έχω κάτι να κρύψω. 

Δεν ήμουν 100% σίγουρος, αλλά φαινόταν το πράγμα ότι υπήρχε κάτι πολύ ουσιαστικό με την Αφροδίτη. Απλά ήθελα να κρατήσω λίγο την ισορροπία με τα παιδιά μου, με τους συγγενείς μου, με όλη την οικογένεια και προσπαθούσα να είμαι χαμηλών τόνων. 

Μετά τη δήλωσή μου αυτή, έψαξαν τα παιδιά μου, πού φτάσανε, ψάξανε τα παιδιά, βρήκαν αυτό και είπαν ότι τσαντίστηκε.

Με τα παιδιά μου είμαι μια χαρά, έχουμε πολύ καλή σχέση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ