Δύσκολες ώρες περνά ο Πύρρος Δήμας καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ελευθερία σε ηλικία 75 ετών από καρδιακή προσβολή στην Αλβανία.

Η μητέρα του Πύρρου Δήμα πέθανε στο σπίτι της στη Χιμάρα που τόσο πολύ αγάπησε και δεν σταμάτησε να επισκέπτεται ούτε την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, όπως αναφέρει το himara.gr

Μετά την απώλεια του συζύγου της, Βίκτωρα το 2017, ο Πύρρος Δήμας και ο αδερφός του Οδυσσέας την έφεραν στην Αθήνα όμως η ίδια επιθυμούσε να επιστρέψει στη Χιμάρα.

Ο Πύρρος Δήμας ταξίδεψε ως εκεί για να αποχαιρετήσει τη μητέρα του, ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει την απέραντη θλίψη του. Στην τελετή βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι, που θέλησαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.

Ο Πύρρος Δήμας και η συγκινητική δημοσίευσή του

Πριν από λίγη ώρα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του μητέρα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως ίσως γνωρίζετε αυτές τις μέρες έχασα τη μητέρα μου. Μια γυναίκα της οποίας η ζωή θα μπορούσε να είναι βιβλίο. Πολλές φορές τη σκέφτομαι ξύπνια, χαράματα στο φούρνο που δούλευε όταν ήμουν ακόμα παιδί, να σηκώνει και να πετάει τα εικοσάκιλα σακιά αλεύρι σαν να ήταν πούπουλα. Η δύναμη της αυτή ήταν πηγαία και δε θα μπορούσε να είναι απλά αποτέλεσμα της βιοποριστικής μας ανάγκης. Αυτή η δύναμη είχε ως αφετηρία της την αγάπη της για τα παιδιά της, εμένα και τον αδερφό μου. Ελπίζω να έχω καταφέρει έστω και λίγη από αυτή τη δύναμη να έχει περάσει στα παιδιά μου. Καλό ταξίδι μάνα“, έγραψε ο ολυμπιονίκης.

Δείτε τη δημοσίευση εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ