Ο πρώην πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του Netflix «Bridgerton» Regé-Jean Page ανακηρύχθηκε ως ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο, ενώ ακολουθούν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα ο Chris Hemsworth και ο Michael B Jordan.

Τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού που υποδύθηκε τον Simon Basset, τον δούκα του Hastings στη σειρά εποχής του Netflix, αναλύθηκαν σύμφωνα με την Ελληνική Χρυσή Αναλογία Beauty Phi, η οποία μετρά τη σωματική τελειότητα.

Bridgerton
Michael B. Jordan

Η Χρυσή Αναλογία, την οποία ήταν γνωστό ότι χρησιμοποιούσε ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι, είναι μια αναλογία η οποία αναλύει τη συμμετρία του προσώπου για να προσδιορίσει πόσο ελκυστικό θεωρείται ότι είναι.

Χρησιμοποιώντας αυτή την αρχαία μέθοδο, ο αισθητικός χειρουργός Dr, Julian De Silva, έκρινε ότι ο 34χρονος είναι ο πιο όμορφος άντρας στον κόσμο.

Ακολούθησε ο Chris Hemsworth και ο Michael B Jordan ενώ την τέταρτη θέση κατάκτησε ο τραγουδιστής Harry Styles.

Εξηγώντας πώς λειτουργεί η διαδικασία, ο Dr. Da Silva είπε: «Αυτές οι ολοκαίνουργιες τεχνικές χαρτογράφησης του υπολογιστή, μας επιτρέπουν να λύσουμε μερικά από τα μυστήρια του τι είναι αυτό που κάνει κάποιον σωματικά.».

Στη συνέχεια, ο γιατρός αποκάλυψε γιατί ο ηθοποιός κατέκτησε την πρώτη θέση: «Ο Rege κέρδισε χάρη στο κλασικά όμορφο πρόσωπο και τα υπέροχα καστανά μάτια του. Είχε εύκολα την υψηλότερη βαθμολογία για την απόσταση των ματιών του .Τα τέλεια διαμορφωμένα χείλη του σημείωσαν επίσης υψηλή βαθμολογία.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ