Ρένος Χαραλαμπίδης: Η αποκάλυψή του για τον γάμο και την πατρότητα

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για πολλά θέματα που τον απασχολούν, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου.

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η αποκάλυψή του για τον γάμο και την πατρότητα

Ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Δεν λέω “όχι” στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Ποιος ξέρει η ζωή τι θα φέρει; Αλλά προς το παρόν στα 53-54 ζω μια ολοκληρωμένη ζωή ως μη παντρεμένος. Δεν παντρεύτηκα προφανώς γιατί δεν το ήθελα και επειδή καμία δεν με έβαλε στο στόχαστρο ως γαμπρό, μην μπερδεύουμε τα πράγματα.

Ίσως ήμουν πολύ καλά καμουφλαρισμένος. Έδινα το αρνητικό σήμα της μη δέσμευσης, αλλά ήταν και πραγματικό. Δεν είμαστε όλοι για όλα, είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να μην κάνει για γάμο. Στο ευαγγέλιο ο Παύλος προς τους Κορίνθιους γράφει ότι θα ήταν καλό να μην παντρευτείς και ο Χριστός στους μαθητές του αυτό».

Στη συνέχεια, ο Ρένος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας: Δεν θεωρώ ότι το DNA μου πρέπει να αναπαραχθεί. Από την άλλη πλευρά ό,τι πει ο Θεός. Καμιά φορά είναι το περιβόητο το “γεννηθήτω το θέλημά σου”. Επίσης είμαι μοναχοπαίδι που έχει μάθει να ζει μόνο του».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε, επίσης, για την ταινία του «Φτηνά Τσιγάρα»: «Έφαγαν μόνο ξύλο εκείνη την εποχή τα ”Φτηνά Τσιγάρα’‘. Ένα αστεράκι πήρα. Θριάμβευσε όμως 20 ολόκληρα χρόνια αργότερα και εδώ έχουμε ένα παράδοξο. Έφταιξα εγώ. Ο Ντέιβιντ Μπάουι έχει πει ένα πολύ ωραίο: ”Και 10′ πιο μπροστά να ‘σαι από την εποχή σου, έχεις χάσει το timing”. Ήμουν λίγο πιο προχωρημένος από ότι έπρεπε το 1999. Κανείς δεν είχε κάτι εναντίον μου, είδαν την ταινία οι κριτικοί, μου έβαλαν ένα αστεράκι και κάτι κουτάκια και η ταινία πέρασε στο ντούκου».

«Είχα όμως την θεϊκή τύχη της ψηφιακής επανάστασης! Ήρθε το Youtube. Το 1999 ήμουν έξω από την εποχή μου και δεν «μύρισα» και καλά την εποχή. Δηλαδή να θυμηθούμε ότι το ’99 ήμασταν με τα λεφτά και τα λοιπά οπότε μια ρομαντική ιστορία αγάπης ήταν κάτι εκτός εποχής. Έλα όμως που η μοίρα, γιατί πιστεύω στην μοίρα όπως και στην τύχη που είναι διαφορετικά πράγματα, είχε άλλα σχέδια για την ταινία αυτή. Όταν κυκλοφόρησε, έκλαιγα μόνος μου έξω από τις αίθουσες και θέλω να το πω αυτό για τους νέους δημιουργούς», κατέληξε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ