Η Rihanna και η οικογένειά της έπρεπε να προσαρμοστούν φέτος αφού καλωσόρισαν τον δεύτερο γιο της Riot Rose, τον οποίο μοιράζεται με τον σύντροφό της Asap Rocky.

Oι δυο τους έγιναν γονείς για πρώτη φορά το 2022 με τη γέννηση του γιου τους RZA τον Μάιο, και ακολούθησε η άφιξη του Riot τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. Τώρα, το ζευγάρι είναι έτοιμο να απολαύσει τις πρώτες του διακοπές με τα δύο του αγόρια, ειδικά τώρα που ο RZA έχει αγκαλιάσει πλήρως τον ρόλο του μεγαλύτερου αδελφού του.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight του πάρτι της συνεργασίας Fenty και Puma, η Rihanna ήταν ειλικρινής για το πώς ο RZA «χειριζόταν» το να είναι μεγάλος αδερφός. «Στην αρχή πάλεψε», εξομολογήθηκε, πριν αποκαλύψει: «Αγαπάει τον μικρό του αδερφό».

«Αν το μωρό κλαίει, θα έρθει και θα κρατήσει τα χέρια του. Τον πονάει αν το μωρό κλαίει. Θα ξυπνήσει το πρωί απλά λέγοντας: “Μωρό μου, μωρό μου, μωρό, μωρό, μωρό μου”». «Τον αγαπάει», υποστήριξε και σημείωσε: «Πήρε λίγο, αλλά είμαι περήφανη για αυτόν».

Επιπλέον, μιλώντας για την ιδιότητά της ως μαμά αγοριών, η Rihanna είπε: «Είναι οι καλύτερες. Μου αρέσει αυτό. Το αγαπώ».

Η Rihanna και ο Asap Rocky, ήταν φίλοι για σχεδόν μια δεκαετία προτού αρχίσουν να βγαίνουν ραντεβού, και αν και στο παρελθόν είχαν αρνηθεί ότι είχαν οτιδήποτε άλλο εκτός από μια πλατωνική σχέση, έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι το 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ RIHANNA, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ