Με μια σχεδόν βασιλική γαμήλια δεξίωση, ολοκληρώθηκε ο γάμος του Ρωμανού Ροδόπουλου με την αγαπημένη του Μαργαρίτα Βλάσση. Η δεξίωση φιλοξενήθηκε  στους κήπους της έπαυλης της οικογένειας Κωνσταντίνου και Καλλιόπης Ροδοπούλου στα βόρεια προάστια, σε ένα μοναδικό σκηνικό, όπως αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες και τα βίντεο των καλεσμένων, με live του Αντώνη Ρέμου και Χρήστου Μάστορα.

Περισσότεροι από 300 καλεσμένοι, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, δικηγόροι, αλλά και φίλοι, βρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτι και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους Ρωμανό Ροδόπουλο και Μαργαρίτα Βλάσση, που σχεδίασε η event planner Φαίη Βαλλίδη.

Ανάμεσα τους ο Θέμης Σοφός και η Σταματίνα Τσιμτσιλή (με μία βιολετί τουαλέτα Σήλια Κριθαρθώτη), ο Αντώνης και η Ιωάννα Σρόιτερ, ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Ντάβλας, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ο Αλέξανδρος Βασιλάκης, o Γιάννης Λάμπρου, η Simona Simone.

Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας έβαλαν φωτιά στη πίστα, διασκεδάζοντας συγγενείς και καλεσμένους που δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν.

Το πετυχημένο ζευγάρι

Ο Ρωμανός Ροδόπουλος είναι αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και επικεφαλής της Ναυτικής Ακαδημίας. Η πανέμορφη Μαργαρίτα Βλάσση, είναι νομικός και ανήκει στη δικηγορική εταιρίας Vlassis & Associates Law Firm, που ίδρυσε ο γνωστός δικηγόρος και πατέρας της, Σπύρος Βλάσσης, ο οποίος και παρέδωσε τη νύφη, υπό τους ήχους του παραδοσιακού “Σήμερα γάμος γίνεται”, με τη φωνή του Γιάννη Πάριου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ