Η Ιωάννα Τούνη περιμένει το πρώτο της παιδάκι και τιος τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί στη lifestyle επικαιρότητα. Ωστόσο, ένας follower της την ρώτησε ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της κι εκείνη όχι μόνο απάντησε εμφανώς ενοχλημένη αλλά δημοσιοποίησε και τη συνομιλία.

 «Ποιος είναι ο πατέρας» τη ρώτησαν. «Εσύ ποιος λες;», ενέφερε η επιχειρηματίας με τον χρήστη της πλατφόρμας να της απαντά «Ο Δημήτρης. Η Ιωάννα Τούνη έγραψε: «Συγχαρητήρια! Ο Δημήτρης είναι η σωστή απάντηση. Και σίγουρα ήθελε πολλή σκέψη και καθόλου κακία η ερώτησή σου». Παράλληλά, συμπλήρωσε: «Έχουμε και άλλους έξυπνους εδώ; Ή τελειώσαμε για σήμερα;».

Τούνη

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το πρώτο στιγμιότυπο μετά την είδηση ότι θα γίνουν γονείς. Ο παρουσιαστής και μοντέλο βγήκε σε βραδινή βόλτα με τη σύντροφό του κι εκείνη το δημοσιοποίησε.

Το ζευγάρι αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδι του, αφού η Ιωάννα είναι στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η είδηση έκανε αρκετούς να χαρούν κι άλλους να απορρήσουν, και μάλιστα η εγκυμοσύνη της έγινε trend στο twitter.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ποζάρει με την Ιωάννα Τούνη και εύχεται και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ