Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ρούλα Κορομηλά, και μοιράστηκε μια παιδική φωτογραφία τηςκάνοντάς μας να πατήσουμε like.

H παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα όσα της προσφέρει το παιδί που κρύβει μέσα της και όσα καταφέρνει να αντλεί από αυτό.

«Το μικρό παιδί που κρύβω μέσα μου έχει ευαίσθητες, τρυφερές αλλά και πολλές σκανδαλιάρικες πλευρές… Πλευρες θετικές οι οποιες, ευτυχώς, δεν επισκιάστηκαν από τον σκληρό ρεαλισμό της ενήλικης ζωής. Αυτό το παιδί, το αφήνω ελεύθερο να ξεπηδάει από μέσα μου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωης μου. Αισθάνομαι έντονη και καταλυτική την παρουσία του ειδικά στις δύσκολες στιγμες μου. Μου χαμογελάει στοργικά, κι εγώ του δίνω το χέρι μου κι αφήνομαι σ’ αυτό για να με παρασύρει στον κόσμο του… Με κοιτάζει έντονα αρκετές φορές με τα αθώα μάτια του θέλοντας προφανώς να μου υπενθυμίσει όλες τις θετικές εμπειρίες της παιδικής μου ηλικίας… Ταυτόχρονα μου δείχνει με το δάχτυλο με « πονηρό» κι αφελές υφος τις κακοτοπιές μου…», ανέφερε αρχικά.

Ρούλα Κορομηλά

Ακόμα, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε: «Το παιδί που κρύβω μέσα μου, μου επιτρέπει να γελάω, να χορεύω, να αγαπάω, να ερωτεύομαι, να προσφέρω, να κατανοώ, να συγχωρώ, να απογοητεύομαι, να δακρύζω, να πονάω, να κάνω λάθη, να πέφτω, να σηκώνομαι,να ονειρεύομαι, να δίνω χωρίς αντάλλαγμα και γλυκά μου ψυθιρίζει στο αυτί πως οφείλω να απολαμβάνω τη ζωη, να νοιώθω όμορφα με ό ,τι έχω κΙ να κάνω ο,τι μου αρέσει αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μου, χωρίς ενοχές. Ένας τρόπος για να βοηθήσουμε το φωτεινό παιδί να αναπτυχθεί είναι να του επιτρέψουμε να χαρεί. Την αγάπη μου σε όλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ