Η Ρούλα Κορομηλά αναμένεται να παρουσιάσει το “Σπίτι με το Mega” το Σάββατο 11/12/2021 όπου ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσιάζει το έργο του για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ενώ ο σπουδαίος δημιουργός έχει ετοιμάσει μία βραδιά με συνθέσεις- σταθμούς από την πορεία του αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, λοιπόν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και συνομίλησε με τη Δανάη Μπάρκα για την πορεία της, την τηλεόραση και την ενδεχόμενη επιστροφή της. Με την εμπειρία της να είναι δεδομένη, την τηλεοπτική της ικανότητα άξια σεβασμού και την λεκτική της δεινότητα προφανή, η ίδια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με τον πιο άνετο τρόπο!

Ρούλα Κορομηλά

«Κάθε φορά που βγαίνω στην τηλεόραση παθαίνω το εξής τα πρώτα πέντε λεπτά. Ή θα με πιάσει ένα πράγμα στο λαιμό μου και θα πνίγομαι ή δεν θα ξέρω πού βρίσκομαι. Δεν θα έχω ειρμό και δεν θα μπορώ να συγκεντρωθώ. Μετά ποιος με πιάνει», ανέφερε αρχικά η τηλεπαρουσιάστρια.

Όσον αφορά στο πώς νιώθει για την καριέρα της, επισήμανε ότι αισθάνεται «ευλογημένη» και «πολύ τυχερή» για όσα κατόρθωσε, μέσα από αρκετή δουλειά και τον αυθορμητισμό της, ενώ αυτό που τη διέκρινε ήταν η ειλικρίνεια και η αλήθεια. Αλήθεια, θα ήθελε να επιστρέψει μέσα από μια καθημερινή εκπομπή; Η Ρούλα Κορομηλά αποσαφήνισε πως έχει στερηθεί πολλά πράγματα στην προσωπική ζωή, όμως το διαρκές άγχος και η γλυκιά ταλαιπωρία που βίωνε της λείπει κάποιες στιγμές, όπως κι η επαφή με τον κόσμο.

Σε άλλο σημείο η Ρούλα Κορομηλά ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ιδανική συνθήκη επιστροφής, λέγοντας: «Ξέρω ότι όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες βιώνουν καταστάσεις σε όχι ιδανικές συνθήκες. Δεν ξέρω για το θέμα της επιστροφής. Έχω κάνει αρκετές συζητήσεις για διάφορα concepts αλλά δεν ευδοκίμησαν».

Ακόμα, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως το πέρασμα του χρόνου δεν την προβληματίζει, καθώς είναι συμφιλιωμένη με τις ρυτίδες της και τη φθορά.

Όμως, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την τηλεόραση και το περιεχόμενό της, και υπογράμμισε πως αυτό που επιθυμεί είναι οι εκπομπές να εξελίσσονται και να μην υπάρχει πανομοιότυπο περιεχόμενο. Ακόμα, ξεκαθάρισε ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι να «υπάρχει ευγένεια και σεβασμός στον λόγο» και να μην έρχεται ο κόσμος που φιλοξενείται σε εκπομπές σε δύσκολη θέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΟΥΛΑ ΚΟΡΟΜΗΛΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ