Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τόστσικας αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, ενώ έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια, και έχουν αποκτήσει την Ειρήνη-Χρυσή και τον Μιχαήλ-Άγγελο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η δημοφιλής φωτογράφος γνωστοποίησε πως αποφάσισαν να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι, και έδωσε στη δημοσιότητα φωοτγραφίες από τη διαδικασία της μετακόμισης.

Η Ρούλα Ρέβη ανέφερε: «Το σπίτι δεν είναι ένα μέρος, είναι άτομο. Πάμε πάλι». «Είστε ομορφιές του Θεού κι ευτυχώς διαιωνίσατε το είδος!!! Καλή αρχή στόχος όλα έτοιμα καφές και κεράκια σ’ έναν καινούργιο χώρο ενεργειακά τέλειο», τούς ευχήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Αποστόλης Τόστσικας είχε αναφέρει για τη σχέση τους που μένει δυνατή στο πέρασμα του χρόνου: «Αυτό είναι μια διαδικασία, ένα work in progress, που το πιο απλό είναι να είσαι εκεί για τον άλλο. Αυτή όμως, είναι η δική μου οπτική. Από εκεί και πέρα, σίγουρα υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλες οπτικές γωνίες να το δεις. Δεν υπάρχει συνταγή. Σίγουρα οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθούν να είναι κοντά ο ένας στον άλλο. Θέλει προσπάθεια και φροντίδα».

Τότσικας

«Σίγουρα δεν υπάρχει η τέλεια οικογένεια. Είναι μια συνεχής προσπάθεια, πάντα να προσπαθούμε, όταν αγαπάς τον άλλον. Είναι σημαντικό να βάλεις όλη σου τη δύναμη και να προσπαθείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια, που μπορεί να μην είναι εμπόδια αλλά μια χαζομάρα της στιγμής», είχε αναφέρει ο Αποστόλης Τότσικας στο «Στούντιο 4».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΤΣΙΚΑΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ