Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας αποφάσισαν να μετακομίσουν σε καινούργιο σπίτι πριν λίγο διάστημα και μοιράστηκαν εικόνες στα μέσα κοινψνικής δικτύωσης.

Η φωτογράφος και ο ηθοποιός, μαζί με τα παιδιά τους, Μιχαήλ-Άγγελο και Ειρήνη-Χρυσή, απολαμβάνουν τη ζεστασιά του νέου σπιτιού της, με τη Ρούλα να έχει αναφέρει κατά τη διαδικασία μετακόμισης: «Το σπίτι δεν είναι ένα μέρος, είναι άτομο. Πάμε πάλι».

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη αποτελούν ένα ζευγάρι ήπιων τόνων, και παρά την προβεβλημένη δουλειά τους διατηρούν χαμηλό προφίλ. «Ευχόμαστε να είναι όλα τα παιδιά σε μια ζεστή και ασφαλή αγκαλιά με Ειρηνη και πολλούς Αγγέλους γύρω τους Χρόνια πολλά», ανέφερε η φωτογράφος σε ανάρτησή της.

Ρούλα Ρέβη

Πριν λίγο διάστημα η Ρούλα Ρέβη είχε αναφέρει με ανάρτησή της: «Η διαφορα ανάμεσα σε 2 γονείς, έναν άνδρα και μια γυναίκα … εγώ σκέφτομαι ενώ πάω βόλτα αν θα κοιμηθούν τα παιδιά στην ώρα τους, αν φόρεσαν μακριά πυτζαμα γιατί έχει βάλει κρύο το βράδυ, αν θα τους αρέσει το αυριανό φαγητό που ετοίμασα για το σχολείο, είναι αρκετό; Έβαλα μπολικα σνακ για τον Άγγελο που μου παραπονέθηκε; Κατάλαβαν το μάθημα σήμερα; Πώς θα προλάβουμε αύριο τα Αγγλικα, ποτέ θα πάω γυμναστήριο, πότε θα κάνω ρίζα στον Βιλιώτη, έχω φωτογράφιση, πρέπει να παραδώσω τη δουλειά πριν έρθει το σκ γιατί έχουμε πάρτυ, ψήλωσαν και δεν τους κάνουν τα περσινά χειμωνιάτικα, έχει κίνηση τι τα ήθελα το ποτά κι δεν έκατσα σπίτι, καλά έκανα και είπα να βγούμε, θα πιω παρά πολύ σημερα, δεν θα πιω τίποτα τελικά γιατί θα με δουν αύριο χάλια τα παιδιά μου, τα παιδιά μου τα παιδιά μας, τα παιδιά σας αααααα και οι βλεφαρίδες μου κάτι θέλουν δεν γυρνάνε όπως παλιά. Τι λες Αποστολή μου για όλα αυτά; Γιατί τα ελεγα και δυνατά έτσι; Αποστόλης :«το χούμε Ρούλα μου ολα καλά θα πάνε! Απλα κοιμούνται τώρα». Το μεγαλείο ενός απλού ανδρικού εγκεφάλου , θα το ζηλεύω πάντα και για πάντα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ