Η Ρούλα Ρέβη μέσα από τα social media της αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν αρκετά χρόνια.

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της, η φωτογράφος αναφέρεται στο ταμπού που υπάρχει για την περίοδο της γυναίκας και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν αρκετοί μια γυναίκα αυτές τις ημέρες του μήνα.

Η Ρούλα Ρέβη με ένα κείμενο “γροθιά” και με πολλούς αποδέκτες αναφέρει:

«Καλημερα…. Σήμερα είναι αυτή η πρώτη μέρα του μήνα κάθε γυναίκας που κανείς δεν μιλάει δημόσια για αυτην. Θα προσπαθήσω να το πω με ένα είδος σαρκασμού και χιουμορ αλλά και απόλυτης αγάπης και κατανόησης για τις γλυκιές μου γυναικες όλης της γης.


Ένα περιστατικό παλιό: έχω φωτογραφίσει μια κυρία πραγματική κυρία ευγενική , διάσημη και ταλαντούχα και έχει περάσει αρκετός καιρός που ζητάω τα χρηματα μου. Μετά το ευγενικό στάδιο της αναζήτησης πληρωμής μου στο τηλέφωνο ο σύζυγος της αφού του μίλησα λίγο πιο έντονα γιατί ήθελα τα λεφτά μου μου ειπε : δεν μου λες κουκλα μου έχεις τα ρούχα σου σήμερα και κανείς έτσι? Τι εννοεις του λεω πάντα με τα ρούχα μου σου τηλεφωνώ δεν σε καλώ ποτέ γυμνη στο τηλέφωνο . Έχεις τα ορμονικά σου μου λέει; Πάντα έχω ορμόνες του λεω δεν τις έχασα σήμερα που σε καλώ στο τηλέφωνο ξέρει, του απαντώ.

Να μην τα πολυλογώ κατάλαβα πως έχω να κάνω άλλη μια φορά με έναν ανόητο που σκέφτεται όλες αυτές τις βλακείες που έχει ακούσει στη ζωή του για την περίοδο , ναι ναι έτσι λέγεται , μιας γυναίκας .
Κάποιον που το έχει συνδέσει με κακές μερες του μήνα και ξεχνάει ότι αυτό του χάρισε το παιδί που κοιμίζει σπιτι του.

Οιστρογόνα , προγεστερονη , οιστραδιολη, ωχρινικη φάση και ντροπή δεν πάνε μαζί . Έχεις δικαιωμα να νοιωθεις χοντρή , λίγο ταλαιπωρημένη, πονεμένη, εξαλλη , ξαναμμενη, απεριποίητη , με τεράστια όρεξη για υδατάνθρακες, όσο ελεύθερα θέλεις.

Σκέψου έναν άντρα να νοιωθει όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, έστω και για μια ώρα μέσα στο μήνα για τη μισή του και παραπάνω ζωή!

Τώρα που μεγαλώνω κατάλαβα πως θα έπρεπε να υπάρχει ειδική μέριμνα για τις μερες που κάθε γυναίκα έχει περίοδο κάθε μήνα και τους πόνους που περνά από πολύ μικρή συν όλα τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα των ημερών αυτών. Οπότε σήμερα στέλνω ένα γυναικείο μήνυμα πως είναι δικαίωμα μας να νοιωθουμε και να εκφράζουμε οτι αισθανόμαστε αυτές τις μερες του μήνα χωρίς ντροπή και χωρίς να το κρύβουμε. Το σώμα μιλά και εσεις όλοι να το ακούσετε. Εμείς αυτό κάνουμε υπακούμε σε αυτό στωικά με υπομονή και αγαπη. Βonjour κοριτσια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ