Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε η ταλαντούχα φωτογράφος Ρούλα Ρέβη στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μιλώντας για τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους με τα δίδυμα παιδιά τους, την Ειρήνη και τον Άγγελο, 6.5 ετών.

Ρούλα Ρέβη: «Η αγαπη δεν είναι δουλειά, είναι αλήθεια»

Η φωτογράφος έγραψε το αυτονόητο, ότι σε μία μακροχρόνια σχέση δεν είναι όλα ιδανικά και θεσπέσια και ότι η αγάπη δεν είναι αποτέλεσμα δουλειάς, αλλά βασίζεται στην αλήθεια.

«Lifetime project…. Έτσι θα το έλεγα . Ξέρω εσεις θα μου πείτε. Ωραια τα μαλλιά σου καστανά και εγω θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν , γίνονται η θα γίνουν στην ώρα τους.
Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων , ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται , δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια , όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξερουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επι της ουσίας μακριά νυχτωμένοι . Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον , ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η ελειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά , λίγα μούτρα , κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει . Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται . Να μιλας στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει . Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επίκρατει και λειτουργεί είναι να μιλας και να λες το παράπονο σου . Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό εισαι στο Σωστο μερος με τον σωστο άνθρωπο ! Η αγαπη δεν είναι «δουλειά»είναι ΑΛΗΘΕΙΑ . Καλημερα κουκλάκια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ