Η Σακίρα προσπαθεί να μείνει μακριά από τις επιπολαιότητες και να επικεντρώσει όλη της την αγάπη και την ενέργειά της στους δύο γιους, Σάσα και Μίλαν, που μοιράζεται με τον Ζεράρ Πικέ, ενώ οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν το 2022, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το πρώην ζευγάρι υποδέχτηκε τον πρωτότοκο γιο του στις 23 Ιανουαρίου του 2013 και τον ονόμασαν Μίλαν, που προφέρεται τονίζοντας την πρώτη συλλαβή. Επέλεξαν το όνομα επειδή «σημαίνει αγαπητός, ευγενικός και στοργικός στα σλαβικά, στα αρχαία ρωμαϊκά ενθουσιώδης και εργατικός, και στα σανσκριτικά ενοποίηση».

Δύο χρόνια αργότερα, στις 29 Ιανουαρίου του 2015, η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ καλωσόρισαν τον δεύτερο γιο τους και τον ονόμασαν Σάσα και με δημοσίευσή τους εξήγησαν την έννοια του ονόματος.

σακίρα

Σύμφωνα με τη Σακίρα και τον Πικέ, το Σάσα είναι ελληνορωσικής καταγωγής και πρόκειται για ένα όνομα που σημαίνει «υπερασπιστής της ανθρωπότητας» και «πολεμιστής».

Η Σακίρα και ο Πικέ έγιναν πρωτοσέλιδα από τότε που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο του 2022. Αν και δεν ήταν παντρεμένοι, ο χωρισμός τους ήρθε με δικηγόρους και μια συμφωνία που χρειάστηκε μέχρι τον Δεκέμβριο για να διευθετηθεί. Τα παιδιά τους αλλά και τα οικονομικά τους αποτέλεσαν τα βασικά σημεία του διαξυφισμού τους!

Η Σακίρα τα βάζει με τον Πικέ και τη νέα σύντροφό του: «Αξίζω όσο δύο 22άρες»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΙΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ