Η Σακίρα μοιράστηκε μια ξεχωριστή στιγμή με τη μητέρα της, Νίντια, αποτυπώνοντας την δυνατή σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης,καθώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο στην αγκαλιά της μητέρας της.

Σε μια παιχνιδιάρικη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία, η δημοφιλής τραγουδίστρια έγραψε: «Ναι, στην ηλικία μου και ακόμα κάθομαι στην αγκαλιά της μαμάς μου!». Η μητέρα της παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή της. Η τραγουδίστρια έχει ακόμα οκτώ μεγαλύτερα ετεροθαλή αδέρφια από τον προηγούμενο γάμο του πατέρα της.

Δημοσιεύματα, από την άλλη, αναφέρουν ότι ο Λούις Χάμιλτον και η Σακίρα ίσως αποτελούν ζευγάρι ενώ έκαναν βόλτα με βάρκα και φίλους τους στο Μαϊάμι καθώς και γεύμα μαζί στη Βαρκελώνη μετά την εντυπωσιακή απόδοση του Lewis στο Grand Prix.

σακίρα

Μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα έκανε ένα διάλειμμα και τόνισε πρόσφατα ότι αυτή τη στιγμή είναι επικεντρωμένη στα παιδιά της και στην καριέρα της.

«Πάντα ήμουν συναισθηματικά εξαρτημένη από τους άντρες, πρέπει να ομολογήσω. Ήμουν ερωτευμένη με τον έρωτα και νομίζω ότι μπόρεσα να καταλάβω αυτή την ιστορία από άλλη οπτική γωνία. Σήμερα νιώθω ότι είμαι αρκετή για τον εαυτό μου και πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα αντιμετωπίζει τις επιθέσεις της ζωής βγαίνει πιο δυνατή και όταν βγαίνει πιο δυνατή είναι επειδή έχει γνωρίσει τις δικές της αδυναμίες, αποδέχεται την ευαλωτότητά της, εκφράζοντας αυτό που νιώθει, επειδή λένε ότι “το αντίθετο της κατάθλιψης είναι η έκφραση”. Έχω καταφέρει να νιώσω ότι είμαι αρκετή, κάτι που πίστευα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να κάνω. Τώρα νιώθω πλήρης. Νιώθω ότι εξαρτώμαι από τον εαυτό μου και έχω επίσης δύο παιδιά που εξαρτώνται από εμένα και νιώθω ότι πρέπει να είμαι πιο δυνατή από μια λέαινα, αλλά αυτή η δύναμη για να είμαι αληθινή πρέπει να είναι το αποτέλεσμα του πένθους της αποδοχής της. Να ανέχεσαι την απογοήτευση, να αποδέχεσαι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν θέλει κανείς, ότι υπάρχουν όνειρα που σπάνε, ότι πρέπει να μαζέψεις τα μικρά κομμάτια από το έδαφος και να ξαναφτιάξεις τον εαυτό σου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με φήμες, τώρα, οι εντάσεις μεταξύ Σακίρα και Πικέ συνεχίζονται και η τραγουδίστρια φαίνεται ότι φροντίζει οι δύο γιοι της να μην περνούν χρόνο με τη νέα σύντροφο του πατέρα τους, Κλάρα Κία.

Το «Y ahora, Sonsoles» ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια προσπαθεί να κρατήσει απασχολημένους τους Μίλαν και Σάσα στις 24 Ιουνίου, την ημέρα που ο αδρφός του Πικέ, Μαρκ Πικέ, παντρεύεται.

Ο γάμος θα γίνει στη Βαρκελώνη και λέγεται πως ο Ζεράρ Πικέ θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να συστήσει την Κλάρα Κία σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Ωστόσο, η εν λόγω μέρα συμπίπτει με τις μέρες που η Σακίρα έχει προγραμματίσει να κάνει πράγματα με τους γιους της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΙΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ