Ο χωρισμός της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ μετά από σχεδόν 10 χρόνια κοινής πορείας, αποτελεί ακόμα θέμα συζήτησης, όπως και η σχέση της τραγουδίστριας με την πεθερά της.

Η Κολομβιανή star δεν είχε και την καλύτερη σχέση με την πρώην πεθερά της, ενώ το βίντεο που κυκλοφόρησε με τις δύο γυναίκες σε μια στιγμή έντασης προκάλεσε την αντίδραση της κοινής γνώμης.

Η Μονσεράτ Μπερναμπέου φέρεται να είναι συντετριμμένη από μια κατάσταση που έχει να κάνει με τα εγγόνια της Σάσα και Μίλαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, «η Μονσεράτ Μπερναμπέου υποφέρει επειδή τα εγγόνια της δεν φωνάζουν πλέον γιαγιά με εντολή της Σακίρα».

σακίρα
Ο Πικέ με τους γιους του

«Η μητέρα του Πικέ, είναι συντετριμμένη από τον πόλεμο που εξαπέλυσε η Σακίρα. Όπως επιβεβαιώθηκε στο περιοδικό Lecturas από το περιβάλλον της, η Μονσεράτ Μπερναμπέου πάλεψε μέχρι τέλους για να συμφιλιωθούν ο γιος της και η Σακίρα. Σήμερα έχει γυρίσει σελίδα και υποφέρει μόνο για τα εγγόνια της, που δεν τη λένε πια γιαγιά».

Ο Ζεράρ Πικέ έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή του και δείχνει ερωτευμένος με την Κλάρα Κία, ενώ η τραγουδίστρια συνεχίζει να αποτελεί νούμερο ένα σε Spotify και charts. Mάλιστα, το Μουσείο Grammy θα τιμήσει τον τραγουδίστρια με έκθεση αφιερωμένη σε εκείνη.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, από την άλλη, κάνει ανακαίνιση στο σπίτι της, προκειμένου να αποκτήσει παραπάνω ιδιωτικότητα από τους γείτονές της, που είναι κατά σύμπτωση τα πρώην πεθερικά της.

Η ανάρτηση της Σακίρα για την ταραχώδη χρονιά της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΙΡΑ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ