Ο Σάκης Ρουβάς εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο από ρεπόρτερ ψυχαγωγικών εκπομπών, καθώς ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις με τον Χρήστο Μάστορα λόγω ενός θέματος υγείας του δεύτερου.

«Συμβαίνει κάτι…», αρκέστηκε να πει ο Σάκης Ρουβάς για την ακύρωση των εμφανίσεων, ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας θα ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη σε νεαρή ηλικία, απάντησε: «Τέλεια! Ο Χρήστος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος, δεν τον έχω δει σαν ηθοποιό, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλός».

Σάκης Ρουβάς-Μάστορας
Ο Σάκης Ρουβάς με τον Χρήστο Μάστορα

Για τον Γιώργο Νταλάρα και όσα είπε για το Άξιον Εστί, ο Σάκης Ρουβάς απάντησε: «Τι να πω; Μια χαρά, όλα καλά! Αγάπη και Ειρήνη!».

Να σημειωθεί ότι, όλο το προηγούμενο διάστημα, οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα σχολιάστηκαν ιδιαίτερα. «Νομίζω ότι ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα στην αυτομόρφωση και την αυτοβελτίωση. Αν μου πεις “ναι, αλλά τον πήραμε τον Ρουβά και τραγούδησε στη Νέα Σμύρνη το Άξιον Εστί”. Κάνατε λάθος. Γιατί το παιδί ούτε να το εκφράσει δεν μπορεί, ούτε καν ξέρω αν έχει καταλάβει τι λέει το Άξιον Εστί, πώς γεννήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες. Δεν έχει και καμία σημασία να το ξαναπεί ένας άνθρωπος του οποίου η φωνή δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν από τους τραγουδιστές που μπορούν να εκφράσουν αυτό», είχε πει.

Ο Σάκης Ρουβάς, βέβαια, δεν θέλησε να απαντήσει ανοιχτά κρατώντας μία χαμηλών τόνων στάση όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ