Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Σάκη Ρουβά στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή του από τη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποίησε εμφανίσεις με την Έλλη Κοκκίνου. Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, ρώτησε τον Έλληνα σταρ για την πρόσφατη απώλεια του Δάκη, που ήταν ο καλλιτέχνης που τον είχε βοηθήσει στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Σάκης Ρουβάς: Τα λόγια ευγνωμοσύνης στον Δάκη

«Ήταν ο άνθρωπος που με πρότεινε να τραγουδήσω στην πρώτη μου δουλειά στην Αθήνα. Του είμαι παντοτινά ευγνώμων για αυτό. Παραμένει στις καρδιές μας ως ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχουν περάσει στον καλλιτεχνικό χώρο. ‘Ηταν πραγματικός κύριος, είχε μεγάλη ευγένεια, ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος και ένας υπέροχος καλλιτέχνης», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς είχε αποχαιρετήσει τον Δάκη με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. «Πάντα θα θυμάμαι το πόσο δοτικός ήσουν, το πόσο απλόχερα με βοήθησες όταν ακόμα έψαχνα τα πατήματά μου. Σε ευχαριστώ. Στα τραγούδια σου θα βρίσκω πάντα τις θύμησές μας. Καλό σου ταξίδι Δάκη μας», είχε γράψει ο αγαπημένος τραγουδιστής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ