Στο “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο Έλληνας pop star αναφέρθηκε στην οικογένειά του, το “Idols” και το “Voice”, την επικείμενη συναυλία του για τον Αγ. Βαλεντίνο αλλά και τα αδέρφια του. Μην ξεχνάς ότι ο Απόστολος Ρουβάς συμμετέχει στο φετινό Survivor.

Aρχικά, ο διάσημος Performer ξεκαθάρισε ότι θέλει να μοιράζεται τη μουσική και τα τραγούδια του με τον κόσμο, καθώς αυτό είναι ζωτικής σημασίας για εκείνον, και παρά τις συνθήκες που επικρατούν, εκείνος βρίσκει τον τρόπο. Ακόμα, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε στο “Voice” και τη νίκη του με την Άννα Αργυρού, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ένιωσα υπέροχα, γιατί όλες οι αγωνίες και τα όνειρα που έχουν τα παιδιά τα μοιραζόμαστε και είναι πολύ όμορφο να βλέπεις ότι δίνει καρπούς και προχωρά σε ένα άλλο επίπεδο. Είναι ωραίο να βλέπεις παιδιά σαν την Αννα να προχωρούν».

Σε άλλο σημείο, ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε αν θα είναι και πάλι στο “Voice” o Σάκης Ρουβάς, με εκείνον να του λέει με χιούμορ: «Γίνεται να μην είμαι. Μπορείς εσύ να πας στη θέση μου», ενώ παράλληλα, σχολίασε την ένταξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στο talent show τονίζοντας ότι κατάλαβε από την αρχή ότι ήταν απαιτητικός.

Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς, όμως, μίλησε και για το “Idols” και αναφέρθηκε στο πώς ξεκίνησε η ιδέα αυτή: «Προσπαθούσα να ανακαλύψω τι κάνει ξεχωριστό κάποιους ανθρώπους. Υπάρχουν πολλές προσωπικότητες, αλλά τι είναι αυτό που διαφοροποιεί κάποιους ανθρώπους; Ποιο είναι το συστατικό; Προσπάθησα να το ανακαλύψω και δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφερα».

Όσον αφορά στον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος συμμετέχει στο Survivor, ο Σάκης Ρουβάς σχολίασε τη συμμετοχή του: «Του είπα μπράβο που μπήκε στη διαδικασία να αναμετρηθεί με τη δύναμη και τις αντοχές του. Του βγάζω το καπέλο. Κι εγώ ακόμα έχω συγκινηθεί με αυτό που βλέπω και έχει αλλάξει ο τρόπος που τον βλέπω. Πιστεύω ότι έχει ανακαλύψει πράγματα για τον εαυτό του».

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε κομπλιμέντα στον pop star και του ανέφερε ότι θεωρεί πως πλέον είναι πιο όμορφος από παλαιότερα με τον Σάκη να αναρωτιέται και να του τονίζει: «Έχει πέσει πολύ ξύλο. Αν δεν υπάρχει εργασία δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Είμαι ένας άνθρωπος που ψάχνω και βρίσκω μέσα μου τι άλλο μπορεί να (με βοηθήσει).».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ