Σάκης Ρουβάς: «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με τη δική μου οικογένεια»

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή «The 2Night Show» και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στο Λος Άντζελες, στην οποία και αποκάλυψε πράγματα για την προσωπική του ζωή.

Σάκης Ρουβάς: «Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με τη δική μου οικογένεια»

Για το πώς ήταν να μεγαλώνει με την ιδιότητα του καλλιτέχνη, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε: «Ήθελα πάντα να κάνω το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και σε ψυχολογικό επίπεδο όμως πάντα έβρισκα λύσεις και διεξόδους. Εκτός από τον “Σάκη” υπάρχει και ο Αναστάσης, νομίζω ότι αυτός είναι πιο σημαντικός, τον φροντίζω πιο πολύ από τον καλλιτέχνη Σάκη».

Στη συνέχεια, ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και για το πώς ο χωρισμός των γονιών του τον φόβιζε για πολλά χρόνια όσον αφορά στο κομμάτι της δικής του οικογένειας: «Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολλή με θεραπεία.

Σίγουρα με επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, με έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Όλα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία».

Για την Κάτια Ζυγούλη, με την οποία και μοιράζονται 20 χρόνια κοινού βίου, ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε: «Με την Κάτια μαζί μεγαλώσαμε αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ