Στην κουζίνα του σπιτιού του στον Νέο Βουτζά, μπήκε ο Σάκης Ρουβάς και πέρασε δημιουργικό χρόνο, μαγειρεύοντας με τα παιδιά του.

Σάκης Ρουβάς: Έφτιαξε strawberry risotto με βοηθούς τα τέσσερα παιδιά του

Έχοντας ως πολύτιμους βοηθούς του, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα, ο ποπ σταρ μαγείρεψε ένα πιάτο, που σίγουρα δεν ήταν αναμενόμενο. Επιστρέφοντας η Κάτια Ζυγούλη στο σπίτι, αντίκρυσε το πιάτο που είχαν  δημιουργήσει ο Σάκης με τα παιδιά που δεν ήταν άλλο από ένα Strawberry risotto. «Όταν λείπει  μαμά, μαγειρεύουν ό,τι θέλουν», έγραψε η Κάτια αναρτώντας σε story της το πιάτο που έφτιαξαν τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

 

 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό» η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για τα οφέλη της καραντίνας και πώς αυτή επέδρασε θετικά στην οικογένειά της: «Όλα έχουν τη θετική πλευρά τους. Στην καραντίνα είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει δημιουργικούς τρόπους να περνάμε καλά. Ο μπαμπάς Σάκης έχει μετατρέψει το σαλόνι σε ατελιέ ζωγραφικής. Τους έχει μυήσει στον κόσμο της ζωγραφικής. Έχει βάλει μουσικά όργανα στο σπίτι για να μάθουν μουσική».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ