Η φιλία τους έχει απασχολήσει πολύ, κατά περιόδους. Όπως φαίνεται, όμως, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης είναι πιο καλά από ποτέ. Οι δύο φίλοι έχουν αφήσει πίσω τους όσα τους χώριζαν και, πλέον, οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Έτσι, ο tattoo artist έδωσε το «παρών» σε event που διοργάνωσε ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας σε ένα από τα μαγαζιά με παγωτό που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τον Γιώργο Μαυρίδη, τη Χριστίνα Μπόμπα και καλούς φίλους

«Με το Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δε μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα την Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε», είχε πει ο Σάκης Τανιμανίδης συμπληρώνοντας: «Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω γιατί να μην πω στο Γιώργο να έρθει; Αυτά που μας ενώνουν με το Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ