Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, με πρωταγωνίστριες τις δίδυμες κόρες τους. Οι μικρές έχουν κλέψει την καρδιά τους και οι δύο γονείς αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στο να παίζουν, να πηγαίνουν βόλτες.

Το πρωί του Σαββάτου, ο Σάκης Τανιμανίδης με ένα γλυκό βίντεο, έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους τι κάνει. Παρέα με τη μία κόρη του, ζωγράφιζαν και μάθαιναν τους ήχους από τα ζώα!

Να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα και το πρόγραμμά του είναι εξαιρετικά φορτωμένο. Στις 27 Ιανουαρίου, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, πρεμιέρα θα κάνει το σόου «Dragon’s Den».

Με 5 κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές, οι οποίοι συνιστούν την ομάδα των Dragons, τo «Dragons’ Den Greece» στηρίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες, σε μία χώρα που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την κρίση και τους δίνει την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ