Η Sunny Μπαλτζή μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τον Απόστολο Λύτρα αλλά και για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στη σύζυγό του.

Η ποιήτρια, τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, Sunny Μπαλτζή, γνώριζε τον Απόστολο Λύτρα προσωπικά και μιλάει γι’ αυτό στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Είναι πολύ στενάχωρο αυτό που έχει συμβεί. Εννοείται πως είμαι με το θύμα. Υπάρχουν παιδιά από πίσω που αυτή τη στιγμή δεν έχουν στήριγμα. Το θέμα έχει εξαντληθεί και έχει μετατοπιστεί στις δικαστικές αίθουσες. Ποτέ δεν είχε δώσει δείγματα τέτοιας συμπεριφοράς. ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, χαμηλών τόνων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν σπίτι τους οι άνθρωποι. Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις παρέα με κάποιον που βγάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δεν θα επιδίωκα να συναντηθώ μαζί του, αλλά δεν θα είχα ακραία συμπεριφορά απέναντί του».

Σε σχέση με το θύμα κι σύζυγο του Απόστολο Λύτρα είπε:

«Θα ήθελα να της κάνω μία αγκαλιά. Σε αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να πεις κάτι. Έπραξε όπως έπρεπε. Ευτυχώς οι γιατροί έκαναν το καθήκον τους και αυτό είναι θετικό».

Σάννυ Μπαλτζή για Απόστολο Λύτρα: "Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, χαμηλών τόνων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν σπίτι τους οι άνθρωποι". Photo: Instagram/sunnybaltzi
Σάννυ Μπαλτζή για Απόστολο Λύτρα: “Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, χαμηλών τόνων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν σπίτι τους οι άνθρωποι”. Photo: Instagram/sunnybaltzi

Στις 30 Ιουνίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων η Σάννυ Μπαλτζή θα παρουσιάσει μία μεγάλη συναυλία με πολλούς φίλους της, από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μέχρι τους Onirama.

«Νιώθω ευλογημένη και συγκινημένη που συναντήθηκα με αυτούς τους ανθρώπους στη μουσική μας πορεία. Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση αυτών των ανθρώπων να γιορτάσουμε μαζί την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου στην Τεχνόπολη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΝΝΥ ΜΠΑΛΤΖΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ