Στο “Happy Day” παραχώρησε συνέντευξη η Σάντρα Βουτσά, η οποία μίλησε για την απώλεια των γονιών της αλλά και για τη νομική οδό που έχει πάρει η υπόθεση με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, Θεανώ Παπασπύρου. Η τελευταία έχει κρατήσει πίνακες από τη συλλογή του ηθοποιού, κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετη την κόρη του.

«Θα προχωρήσουμε νομικά, με τον δικηγόρο μου Βασίλη Καπερνάρο. Τις αδελφές μου δεν τις έχω εμπλέξει σε αυτή την ιστορία καθόλου. Ακόμα και να θέλουν να πάρουν το μέρος μου, δεν θα τις βάλω εγώ σε αυτή τη θέση. Εγώ το θέμα το έχω με την συγκεκριμένη κυρία και θα το λύσουμε στο δικαστήριο», ανέφερε για αρχή η Σάντρα Βουτσά.

Σάντρα Βουτσά

Ωστόσο, η ίδια αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας της, Έρρικα Μπρόγιερ, λέγοντας: «Αυτό που μπορώ να σου πω με μεγάλη σιγουριά είναι ότι όταν πεθαίνει η μάνα σου, είναι κάτι άλλο. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λένε ότι κόβεται ο ομφάλιος λώρος. Σαν αρχέγονο ένστικτο, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Όλγα Λαφαζάνη, μίλησε για τη ζωή της με τον σύντροφό της, την αγάπη της για τα ζώα και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι λάτρης της δουλειάς, γι’ αυτό δεν παντρεύτηκα ποτέ». Η ίδια εξομολογήθηκε ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τον χαμό του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, ενώ δήλωσε ότι παρόλο που τον σκέφτεται δεν έχει δει κάποιο όνειρο με εκείνον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΝΤΡΑ ΒΟΥΤΣΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ