Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Σάντρα Βουτσά βρίσκεται σε μια κόντρα με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα της Θεανώ Παπασπύρου, καθώς αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το γεγονός ότι η μεγάλη συλλογή πινάκων του ηθοποιού βρίσκεται στην κατοχή της Θεανώς Παπασπύρου.

«Συμβαίνει κάτι το οποίο είναι δύσκολο και λάθος. Οι επιθυμίες των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή της σέβεσαι. Αναγκάστηκα να μιλήσω. Δεν υπάρχει αμύθητη περιουσία του πατέρα μου. Ο πατέρας μου αγόραζε για πάρα πολλά χρόνια πίνακες, έργα τέχνης, και ήταν μια επένδυση που έκανε για τις τρεις κόρες του. Αυτού τους πίνακες τους πήρε η δεύτερη γυναίκα του να τους φυλάξει σε έναν αποθηκευτικό χώρο. Είναι πάνω από 70 πίνακες. Ήταν μια συζήτηση που γινόταν κατά καιρούς με τον πατέρα μου ο οποίος μου έλεγε “να ξέρεις όταν θα φύγω από τη ζωή, οι πίνακες θα μοιραστούν σε εσάς τις 3 με κλήρωση”», είπε στο «Πρωινό» και στη Μαίρη Αρώνη και τόνισε ότι σε μια συζήτηση που είχε γίνει ήταν παρόντες τρεις άνθρωποι.

Σάντρα Βουτσά

Ακόμη, η κόρη του Κώστα Βουτσά ανέφερε ότι της δόθηκε τελεσίγραφο από τη Θεανώ Παπασπύρου και την εξόργισε: «Οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν τους δίνω», ενώ υπογράμμισε ότι η πρώην σύζυγος του ηθοποιού είναι ανένδοτη.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο Κώστας Βουτσάς δεν έχει αφήσει διαθήκη: «Ο πατέρας μου δεν έχει αφήσει διαθήκη. Δεν πίστευε στις διαθήκες, γιατί είχε έναν δικό του τρόπο σκέψης. Πίστευε ότι όταν θα φύγει από τη ζωή θα σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Τελικά, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο».

H Σάντρα Βουτσά στην ακόλουθη συνέντευξη
Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ