Στον πλανήτη Χόλιγουντ δεν βαριέσαι ποτέ! Ακριβές παραγωγές, ταινίες, events, τεκταινόμενα με λάμψη και διαμάχες μεταξύ stars συνθέτουν ένα σκηνικό που όποιος αρέσκεται να παρακολουθεί τον κόσμο της showbiz έχει αρκετό υλικό! Ένα από τα πιο hot θέματα των τελευταίων χρόνων αφορά την κόντρα μεταξύ της Sarah Jessica Parker και της πρώην πρωταγωνίστριας του “Sex and the city”, Kim Cattrall. H Sarah, λοιπόν, αναφέρθηκε εκτενώς στη σχέσης τους και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από την απομάκρυνσή τους, μιλώντας στο “THR Awards Chatter podcast”.

«Θα είμαι όσο πιο ξεκάθαρη μπορώ. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για την κατάσταση με την Kim γιατί ήμουν πολύ προσεκτική μη θέλοντας ποτέ να πω κάτι που είναι δυσάρεστο», ανέφερε αρχικά η διάσημη ηθοποιός. Σύμφωνα με την Sarah Jessica Parker η ένταση μεταξύ των κυριών, συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων συμπρωταγωνιστριών, ξεκίνησε το 2017 όταν η Kim Cattrall είχε ορισμένες απαιτήσεις προτού συμφωνήσει να παίξει σε μια τρίτη ταινία του επιτυχημένου έργου.

Sarah Jessica Parker

«Δεν ένιωθαν άνετα να συναντηθούν και έτσι δεν κάναμε την ταινία γιατί δεν θέλαμε να την κάνουμε χωρίς την Kim, αλλά και η παραγωγή δεν θα την πραγματοποιούσε με την απουσία της, οπότε το project ναυάγησε», ισχυρίστηκε η Parker. «Δεν ήταν ότι είπε “όχι” στην ταινία. Είναι ότι το στούντιο είπε “όχι” στην ταινία», συμπλήρωσε.

H Sarah Jessica Parker εξέφρασε τα συναισθήματά της με ειλικρίνεια

«Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά για να είμαι αξιοπρεπής με όλους στο πλατό, να φροντίζω τους ανθρώπους, να είμαι υπεύθυνη, τόσο με τους εργοδότες μου όσο και με τους ανθρώπους για τους οποίους αισθάνομαι ότι είμαι υπεύθυνη ως παραγωγός της σειράς. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που να έχει μιλήσει ποτέ για μένα με αυτόν τον τρόπο, οπότε είναι πολύ οδυνηρό».

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στο reboot του “And just like that“, λέγοντας: «Δεν της ζητήσαμε να συμμετάσχει γιατί κατέστησε σαφές ότι αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελε κι έτσι δεν μας πέρασε από το μυαλό να της το προτείνουμε». Ακόμα, η Sarah Jessica Parker θέλησε να αποσαφηνίσει: «Δεν υπήρξε καμία δημόσια διαφωνία ή ισχυρισμοί που έγιναν από εμένα ή από κάποιον άλλον εκ μέρους μου. Εγώ δεν ενεργώ έτσι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SARAH JESSICA PARKER, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ