Άλλη μία σταρ του Hollywood που επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές της είναι η Sarah Jessica Parker. Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City άφησε για λίγο τους εξωτικούς προορισμούς και αποφάσισε να παραθερίσει low profil με την οικογένειά της στην κοσμοπολίτικη Σύρο.

Η ηθοποιός έχει νοικιάσει μια κατοικία στο νησί μαζί με τον σύζυγό της Matthew Broderick και τα δύο τους παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του “Κυκλάδες 24” ίδια δεν επιθυμεί να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και αρνείται ευγενικά φωτογραφίες με τους θαυμαστές της αλλά και την παρουσία των δημοσιογράφων, καθώς επιθυμεί την ιδιωτικότητα.

Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός που λατρεύτηκε από τις γυναίκες για τον ρόλο της Κάρι στο «Sex and the city» μίλησε στο Greek Gateway από τη Σύρο, δηλώνοντας ενθουσιασμένη με το φαγητό, τους ανθρώπους και τα γαλάζια νερά μας!

Πραγματικά αγαπώ πολύ την Ελλάδα, μου αρέσει το φαγητό τόσο πολύ που το σκέφτομαι. Το ονειρεύομαι. Βρίσκω εστιατόρια στο Queens για να προσποιηθώ ότι είμαι στην Ελλάδα. Λατρεύω τα χόρτα, τη φάβα , το αρνί, την ελληνική σαλάτα, τη σωστή ελληνική σαλάτα όχι η κακοήθεια που έχουμε. Λατρεύω τους ανθρώπους, τη γαλάζια θάλασσα, τους λευκούς θόλους, αγαπώ το Αιγαίο”, δήλωσε η Sarah Jessica Parker.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SARAH JESSICA PARKER,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ