Με μεγάλη ευκολία η Sarah Jessica Parker απέρριψε κάθε πιθανότητα εμφάνισης της Kim Cattrall σε πιθανή επόμενη σεζόν της συνέχειας του Sex and the City, “And Just Like That”. Συγκεκριμένα, όταν η Parker ρωτήθηκε αν θα ήταν εντάξει με την συμμετοχή της παλαιάς συμπρωταγωνίστριάς της, η σταρ του “Sex and the City” έδωσε μια αιχμηρή απάντηση.

Δεν νομίζω ότι θα το έκανα, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει έντονο δημόσιο ιστορικό συναισθημάτων από μέρους της που έχει μοιραστεί κατά καιρούς“, είπε η Sarah Jessica Parker στο περιοδικό Variety.

«Δεν έχω συμμετάσχει σε αυτό ούτε έχω διαβάσει άρθρα, αν και οι άνθρωποι τείνουν να με ενημερώνουν». Η Cattrall, η οποία έπαιξε τη Samantha Jones στην αρχική σειρά του HBO και έλειπε από τo reboot, εκτός από τα περιστασιακά τηλεφωνικά μηνύματα που αντάλλαξε ο χαρακτήρας της με τις υπόλοιπες ηρωίδες, έχει υποστηρίξει εδώ και καιρό ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στο franchise λόγω των καβγάδων με τις πρώην συμπρωταγωνίστριές της.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο επεισόδιο του “And Just Like That…”, ο χαρακτήρας της Cattrall είχε μετακομίσει στο Λονδίνο για δουλειά και αργότερα αποκάλυψε ότι η “υπερηφάνειά της πληγώθηκε” αφού η Carrie Bradshaw (Parker) την απέλυσε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων όταν άλλαξε ο εκδοτικός οίκος με τον οποίο συνεργαζόταν. Εκείνη έδωσε ως απάντηση ότι η Samantha την είχε «απολύσει» νωρίτερα ως φίλη.

Δεν μιλήσαμε στην Kim για τη δυνατότητα να επιστρέψει στη σειρά“, είπε η Sarah Jessica Parker στο Variety. “Αφού δεν κάναμε την ταινία και το στούντιο δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτό που ήθελε να κάνει, πρέπει να αφουγκραστούμε αυτά που επιθυμεί και να σεβαστούμε το τι είναι σημαντικό για εκείνη. Δεν ταίριαζαν οι επιθυμίες της με αυτά που ήταν σημαντικά όσον αφορά εμάς”, συμπλήρωσε η ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SARAH JESSICA PARKER, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ