Λύγισε στον αέρα της εκπομπής “Super Kατερίνα” η Σάσα Σταμάτη αναφερόμενη στον αδικοχαμένο πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη της ίδια και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: “Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς και δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να φύγει έτσι. Κάποια στιγμή θα σας πω, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε και άλλο κόσμο να μη φύγει έτσι. Υπάρχουν και εγκληματίες, φονιάδες που δεν λέγονται γιατροί που έχουν ορκιστεί στο νόμο του Ιπποκράτη αλλά...“.

Η Σάσα Σταμάτη πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία διάθεση να αναφερθεί περισσότερο στο συμβάν καθώς δεν νιώθει ακόμα έτοιμη. Τόνισε επίσης, ότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να “πουλήσει” το προφίλ της μέσα από το δύσκολο αυτό βίωμα.

Σάσα Σταμάτη

Από τη δύσκολη θέση έβγαλε την παρουσιάστρια η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έσπευσε να επισημάνει στο τηλεοπτικό κοινό την υποστήριξη και τη στοργή της Σάσας προς τον πατέρα της όσο εκείνος ήταν εν ζωή. Ωστόσο, η Σάσα Σταμάτη αρνήθηκε κατηγορηματικά να αναφερθεί πιο συγκεκριμένα επί του θέματος.

Ολοκλήρωσε, λοιπόν, τις δηλώσεις της συμβουλεύοντας το κοινό να ζητά ιατρική βοήθεια όποτε υπάρχει ανάγκη. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Υπάρχουν πολλά ταμπού στην Ελλάδα όσον αφορά τα ψυχικά νοσήματα. Παιδιά, όταν υπάρχει προόβλημα, πάμε στο γιατρό. Κανένα θέμα, μην κολώνετε, μη μασάτε..”

Υπενθυμίζουμε ότι η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια επέστρεψε πρόσφατα στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από την εμφάνισή της στο JT2US.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ