Σάββας Πούμπουρας: Όσα εξομολογήθηκε για τα πρώτα του χρόνια στην τηλεόραση

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε στη διαδικτυακή εκπομπή «The Speakers» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων γιατί δεν βρίσκεται φέτος στην τηλεόραση αλλά και πώς βίωσε τα πρώτα του χρόνια στο γυαλί.

Σάββας Πούμπουρας: Όσα εξομολογήθηκε για τα πρώτα του χρόνια στην τηλεόραση

Ο παρουσιαστής, παραδέχτηκε, αρχικά: «Στα 28 μου με ένοιαζε πολύ η γνώμη του κόσμου. Ανέβαινα πάνω στις μπάρες, με ένοιαζε αν είμαι ωραίος, έβγαινα, ήθελα να είμαι αρεστός. Αφαιρώ ρούχα από το σπίτι και δίνω πράγματα που δεν τα χρειάζομαι. Αδειάζω το σπίτι και αυτό μου προσθέτει στην ψυχική μου υγεία. Επίσης δεν ψωνίζω ρούχα, δεν ανανεώνω γκαρνταρόμπα όπως έκανα μικρότερος.

Αφαίρεσα το πολύ φαγητό από τη ζωή μου, αφαίρεσα το… lifestyle, τα ακριβά αυτοκίνητα. Θα μπορούσα να έχω ένα ακριβό αυτοκίνητο, αλλά δεν θέλω. Όποιος πει ότι δεν έκανε πράγματα στη ζωή του για το φαίνεσθαι, είναι ψεύτης».

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε επίσης για την απουσία του φέτος από την τηλεόραση: «Ήταν επιλογή μου να μην είμαι φέτος στην τηλεόραση. Είχα προτάσεις, αλλά δεν θέλω. 15 χρόνια στην τηλεόραση είδα πράγματα που μου αρέσουν, αλλά και πράγματα που δεν μου αρέσουν. Αυτά που μου αρέσουν, δεν γίνονται. Δεν είμαι σε φάση να πάω σε μια εκπομπή που δεν μου αρέσει μόνο και μόνο για να πληρώνομαι και να γυρνάω σπίτι χάλια. Παλιά έβλεπα μόνο την τσέπη».

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ