Η Shakira θα βρεθεί σε δίκη για να καθαρίσει το όνομά της, αφού κατηγορείται για φορολογική απάτη, καθώς το 2018, η Κολομβιανή τραγουδίστρια κατηγορήθηκε από Ισπανούς εισαγγελείς ότι δεν κατέβαλε φόρους 14,5 εκατομμυρίων ευρώ επί των εισοδημάτων που αποκτήθηκαν μεταξύ 2012 και 2014, όπως αναφέρει το AP και εάν κριθεί ένοχη, αντιμετωπίζει ποινή οκτώ ετών και πρόστιμο.

Η 45χρονη τραγουδίστρια αρνείται οποιαδήποτε αδικοπραγία και πλήρωσε τα χρέη της συν επιπλέον 3 εκατομμύρια ευρώ σε τόκους. Αν και η ημερομηνία της δίκης δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, το δικαστήριο της Βαρκελώνης προσπαθεί να κάνει δίκη για έξι κατηγορίες φορολογικής απάτης, υποστηρίζοντας ότι πέρασε πολύ χρόνο ζώντας στην Ισπανία και δεν πλήρωσε φόρους λόγω των αξιώσεων της πρώτης κατοικίας της στις Μπαχάμες.

Shakira

Η Shakira θέλει να αφήσει πίσω της την Μπαρτσελόνα και να ξεκινήσει από το μηδέν, ενώ ζει και εργάζεται πλήρως στο Μαϊάμι, όπως αναφέρει η Page Six. Η τραγουδίστρια περνάει δύσκολα στην Ισπανία, και εκτός από την υποτιθέμενη φοροδιαφυγή, αντιμετωπίζει τη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών της με τον Ζεράρ Πικέ ενώ ο πατέρας της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Στις 15 Σεπτεμβρίου, η Shakira και ο Πικέ συναντήθηκαν με δικηγόρους στη Βαρκελώνη, αλλά σύμφωνα με τη La Vanguardia, μετά από 30 λεπτά, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε βαρεθεί με τις δύσκολες διαπραγματεύσεις, τις ρήτρες και τις αντιπροσφορές. Παρά τις εντάσεις, η Shakira και ο Πικέ δεν θέλουν να πάνε σε δίκη, αλλά επιθυμούν να επιλύσουν φιλικά το ζήτημα της επιμέλειας του Μίλαν και του Σάσα.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να τα σεβαστείτε. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ήταν η κοινή ανακοίνωση για τον χωρισμό τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SHAKIRA, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ