Μια από τις πιο θρυλικές σειρές όλων των εποχών επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Το “And Just Like That” όπως είναι ο νέος τίτλος της εξιστορεί τις ζωές των πρωταγωνιστριών σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής τους. Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι στο reboot θα δούμε τις Cynthia Nixon, Kristin Davis και Sarah Jessica Parker με την Kim Cattrall ωστόσο να μένει εκτός, αν και ο ρόλος της “Samantha” στο “Sex and the city”, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό.

Οι φήμες για την επιστροφή της Kim Cattrall

Σύμφωνα με την DailyMail, πηγή από την παραγωγή του “And Just Like That” ανέφερε ότι το feedback και οι αντιδράσεις των θαυμαστριών στο reboot είναι πολύ θετικές με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να σκέφτονται να γυρίσουν περισσότερα από 10 επεισόδια, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως είναι στα σκαριά και δεύτερη σεζόν, αλλά και ότι μπορεί να επιστρέψει η Kim Cattrall. “Η δεύτερη σεζόν θα ανακοινωθεί σύντομα από την HBO Max, ενώ η πόρτα είναι ανοιχτή για την Kim Cattrall, ώστε να επιστρέψει ως Samantha Jones”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Kim Cattrall

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: “Σαφώς και υπήρξε μια ανησυχία ότι θα λείψει στον κόσμο η Kim. Για να ξέρουν, πάντως, οι fans της, η πόρτα είναι ανοικτή για εκείνη. Αν αλλάξει γνώμη, μπορεί να επιστρέψειΟι γυναίκες την αγαπούν και την εκτιμούν και θα ήθελαν να την ξαναδούν στη νέα σειρά. Το όλο νόημά της είναι να δείξει ότι οι φιλίες εξελίσσονται και αλλάζουν με την πάροδο των χρόνων, επομένως η Kim είναι πάντα ευπρόσδεκτη“.

H Kim Catrall ωστόσο είχε απαντήσει αρνητικά στους ανθρώπους της παραγωγής όταν την προσέγγισαν για της προτείνουν να συμμετέχει ξανά στη σειρά.

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί από την HBO Max στα τέλη του 2021, ενώ οι φανατικοί θαυμαστές της φαίνεται πως ανυπομονούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KIM CATTRALL, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ