Η Σακίρα το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί στα media, αφού ο χωρισμός της από τον Ζεράρ Πικέ και η κυκλοφορία των νέων τραγουδιών της κάνουν το κοινό να αναζητά συνεχώς πληροφορίες για εκείνη. Η Κολομβιανή star φέρεται να σχεδιάζει να μετακομίσει στο Μαϊάμι σε τρεις εβδομάδες.

Ο Μίλαν και ο Σάσα είνια βασική προτεριαότητα για την τραγουδίστρια, ενώ διαπραγματεύτηκε τη μετακόμιση σε μια συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών με τον Ζεράρ Πικέ.

Η επιθυμία της Σακλιρα να μετακομίσει στο Μαϊάμι, όπου ζούσε, θεωρείται ότι ήταν το κύριο αγκάθι στην αποτυχμένη προσπάθεια του πρώην ζευγαριού για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Σακίρα

Εκείνη και οι γιοι της αναμενόταν να μετακομίσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω της κακής υγείας του 91χρονου πατέρα της, Γουίλιαμ Μουμπάρακ. Ωστόσοι, η Κολομβιανή τραγουδίστρια πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να μετακομίσει την 1η Απριλίου, κι αυτό θα απηρεάσει τους γιους της καθώς διανύουν τη σχολική χρονιά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Periodico η Σακίρα έχει προγραμματίσει την ημερομηνία, ενώ το μοναδικό εμπόδιο αποτελεί η υγεία του πατέρα της. «Η κατάσταση της υγείας του πατέρα της είναι πολύ περίπλοκη και δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στην πτήση ο 91χρονος εκτός αν είναι σε ιατρικό αεροσκάφος».

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη τον περασμένο μήνα -μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ- η τραγουδίστρια είπε ότι βγήκε «πιο δυνατή» από τον χωρισμό τους και τώρα νιώθει αυτάρκης. «Τώρα νιώθω πλήρης γιατί εξαρτώμαι από τον εαυτό μου», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση με την οποία είχαν γνωστοποιήσει την απόφασή τους να χωρίσουν.

Σακίρα: To βίντεο με τη μητέρα του Πικέ να την προσβάλλει κάνει τον γύρο του κόσμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΙΡΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ