Σακίρα: Όσα λέει στο νέο της τραγούδι για την απιστία του Πικέ

Η Κολομβιανή σταρ μοιράστηκε μια γεύση από το «Última», μια μπαλάντα στην οποία μιλάει για το αντίο σε μια σχέση.

Σακίρα: Όσα λέει στο νέο της τραγούδι για την απιστία του Πικέ
Σακίρα: Το τραγούδι με το οποίο αποχαιρετά για πάντα τον Πικέ – Πηγή: Instagram

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το νέο άλμπουμ της Shakira να βγει στα ράφια και κάθε αναφορά σε αυτό γίνεται η πιο πολυσυζητημένη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Πρόκειται για ένα άλμπουμ που η Κολομβιανή έχει γράψει ως κάθαρση, όπως έχει εξηγήσει η ίδια, οπότε κάθε τραγούδι αναλύεται με μεγεθυντικό φακό για να ανακαλύψει το νόημα που τα συνδέει με τη ζωή της.

Η αγάπη και η απογοήτευση είναι τα δύο μεγάλα ζητήματα με τα οποία ασχολείται η ερμηνεύτρια, που μοιράστηκε για άλλη μια φορά τις φράσεις από το «Última», ένα από τα τραγούδια με τα οποία κλείνει οριστικά τη σχέση της με τον Πικέ, όπως έχει πει και η ίδια.

«Είχαμε τελειώσει όλα τα κομμάτια, αλλά σκέφτηκα, «Όχι, όχι, δεν μπορώ να κλείσω αυτό το άλμπουμ. Θα πνιγώ σε αυτό το τραγούδι. Αυτό έχει κολλήσει εδώ, είναι μια κύστη, πρέπει να το βγάλω» Είναι το τελευταίο τραγούδι για το οποίο σκοπεύω να γράψω. Ξέρεις ποιος και ποιος δεν πρέπει να έχει όνομα: Βόλντεμορτ», είπε στους New York Times.

Στα προφίλ της έχει μοιραστεί κάποιες λεπτομέρειες για την μπαλάντα που απευθύνεται ξεκάθαρα στον πρώην σύντροφό της, αν και δεν λέει το όνομά του, αφού πρόκειται για αποχαιρετισμό σε σχέση.

Η μπαλάντα λέει το εξής: «Χάσαμε τον έρωτά μας στα μισά / πώς κουράστηκες με κάτι τόσο γνήσιο / μην προσπαθείς να με πείσεις, σε ρωτάω / είναι ήδη αποφασισμένο, μείναμε με αυτά που μάθαμε».

Η Κολομβιανή δείχνει ότι έχει πάρει μαθήματα από την εμπειρία της. «Η παραγωγή αυτού του έργου ήταν μια αλχημική διαδικασία. Όταν έγραφα κάθε τραγούδι, ξαναέφτιαχνα τον εαυτό μου. Όταν τα τραγούδησα, τα δάκρυά μου μεταμορφώθηκαν σε διαμάντια και η ευαλωτότητά μου σε ελαστικότητα», είπε όταν παρουσίασε αυτό το έργο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΚΙΡΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ