Η Sharon Stone, ανακοίνωσε τον θάνατο του 11 μηνών ανιψιού της, River William Stone, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η βραβευμένη ηθοποιός, με ένα συγκινητικό βίντεο που έδειχνε το μωράκι στο σπίτι της οικογένειάς, εξέφρασε την λύπη της, ενώ το συνόδευσε με το τραγούδι του Eric Clapton, “Tears in Heaven”.

“River William Stone – Sept. 8, 2020 – Aug. 30, 2021”, έγραψε στην ανάρτησή της.

Ο μικρός River έφυγε από τη ζωή μια εβδομάδα πριν από τα πρώτα του γενέθλια.

Την περασμένη εβδομάδα η Sharon Stone, κάλεσε τους θαυμαστές της να προσευχηθούν για την τύχη του μικρού, ενώ αποκάλυψε ότι πάσχει απο ολική κατάρρευση της λειτουργίας των οργάνων του και μοιράστηκε μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο.

“Ο ανιψιός μου, River Stone, διαγνώστηκε με ολική οργανική ανεπάρκεια. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε όλοι. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα.”

Ο μικρός River είναι ο γιός του μικρότερου αδερφού της Sharon Stone, Patrick Stone και της γυναίκας του Tasha.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε πρίν το θάνατο του βρέφους μέσω του Facebook: “Είναι το πιo δύσκολο πράγμα για εμάς να ζητούμε την βοήθειά σας μέσω των κοινωνικών δικτύων, αλλά πρέπει όλοι μαζί να προσευχηθούμε για τον μικρό River.” Έγραψε η Tasha στις 26 Αυγούστου. “Παλεύει για την ζωή του στην παιδιατρική κλινική UPMC Pittsburgh, αλλά δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Τώρα βρίσκεται σε κώμα και φοβάμαι πολύ.

Αυτή η απώλεια είναι η πιο πρόσφατη που βίωσε η οικογένεια της Stone. Τον περασμένο Άυγουστο, η ίδια αποκάλυψε πως η γιαγιά και νονά της πέθανε πρόσφατα απο Covid-19, ενώ είπε πως η αδελφή της, Kelly και ο γαμπρός της, Bruce, νοσηλεύθηκαν στο νοσοκομείο και παλεύαν για τις ζωές τους, πριν καταφέρουν να αναρρώσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SHARON STONE,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ