Η Sharon Stone αποκαλύπτει το λόγο που δεν προχώρησε η σχέση της με νεότερο άνδρα με τον οποίο έζησε ένα ρομαντικό ειδύλλιο, αλλά και αν κάνει στα 64 της χρόνια, ενέσιμες θεραπείες για το πρόσωπο.

Η ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή στις αρχές του 90ς ως sex symbol με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Βασικό Ένστικτο» μιλώντας στην αραβική Vogue αποκάλυψε ότι έχει σταματήσει να κάνει botox και fillers υαλορινικού εδώ και χρόνια μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, το 2001. Ο λόγος είναι ότι μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, οι ενέσιμες θεραπείες που έκανε στην προσπάθειά της να διατηρήσει την ομορφιά της μέχρι τότε, έγιναν ένα είδος επιτακτικής ανάγκης για να επανέλθει το πρόσωπό της. H Sharon Stone χρειάστηκε να κάνει περισσότερα από 300 botox και fillers υαλουρονικού, στη μία πλευρά του προσώπου της, για να επανέλθει. Έκτοτε δεν έχει κάνει ξανά.

Η Sharon Stone πιο αποκαλυπτική από ποτέ

«Η χαριτωμένη πολυτέλεια έγινε ένα είδος μαζικής, επίπονης νευρολογικής ανάγκης», δήλωσε η Stone. Μάλιστα επειδή δεν υποβάλλεται σε τέτοιου είδους πλέον θεραπείες, ήταν ο λόγος που την εγκατέλειψε ένας νεότερος άνδρας με τον οποίο έβγαινε ραντεβού. «Με ρώτησε γιατί δεν κάνω και του απάντησα ότι ίσως θα ήταν καλύτερο για το εγώ σου και για το δικό μου φυσικά αν το έκανα. Τον είδα ακόμα μία φορά και μετά από αυτό δεν ενδιαφερόταν να με ξαναδεί». Και πρόσθεσε: «Αν δε βλέπεις κάτι παραπάνω από αυτό που φαίνεται. Σε παρακαλώ να βρεις το δρόμο της εξόδου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ