Σία Κοσιώνη: Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έγραψε το πρώτο της βιβλίο «Μια άλλη ιστορία». 

H Σία Κοσιώνη με αφορμή την παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου, ένα παραμύθι που μιλά στα παιδιά για τη δύναμη των αληθινών ιστοριών και την αξία της ενημέρωσης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε αν θέλει να κάνει και δεύτερο παιδί.

Σία Κοσιώνη: Σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί; 
Σία Κοσιώνη: Σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί; 

Η παρουσιάστρια ανέφερε μεταξύ άλλων: 

«Όλοι κρύβουμε μια παιδικότητα μέσα μας γιατί έχουμε υπάρξει παιδιά. Όσοι έχουν την τύχη να είναι γονείς, βρίσκουν την ευκαιρία να ξεφεύγουν λιγάκι.

Έγινε τυχαία, δεν είχα σκοπό να γράψω κανένα παραμύθι μέχρι που στο σχολείο του γιου μου μού ζήτησαν να μιλήσω για τη δουλειά μου. Αναρωτήθηκα πώς θα μιλήσω για αυτό σε παιδάκια 5 ετών, έτσι μου ήρθε η ιδέα να γράψω ένα παραμύθι.

Ήταν πολύ χρήσιμη διαδικασία γιατί έκανα τεστ με τον γιο μου να δω αν είναι κατανοητό το βιβλίο.

Δεν σκέφτομαι δεύτερο παιδί, είμαι απολύτως ικανοποιημένη με το ένα παιδάκι».

Μιλώντας στο hello.gr, η Σία Κοσιώνη είχε αναφέρει για το βιβλίο:

«Η ιστορία αφορά σε ένα κοριτσάκι που ανακαλύπτει βιωματικά τι σημαίνει δημοσιογραφία και ειδήσεις. Είναι ένα παραμύθι που μιλά για την αξία της ενημέρωσης, πώς το ενδιαφέρον για την επικαιρότητα διαπλάθει ουσιαστικά τον άνθρωπο. 
Του διδάσκει κατανόηση, ανεκτικότητα και ενσυναίσθηση. 

Η έμπνευση μου ήρθε όταν μια μέρα το σχολείο του γιου μου, μου ζήτησε να μιλήσω στα παιδιά για τη δουλειά μου. Σκέφτηκα, τι καλύτερο από το να τους μιλήσω για αυτήν μέσα από ένα παραμύθι. 

Φυσικά το έχω διαβάσει στο γιο μου. Το έχω συνδιαμορφώσει με το γιο μου. Το έχω γράψει για τον γιο μου. Και φυσικά του το έχω αφιερώσει.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ