Την γνωρίζουμε ως επιτυχημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, όμως η Σία Κοσιώνη πάνω από όλα βάζει την οικογένειά της. Η ευτυχισμένη μαμά, το πρωί της Κυριακής, ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον μοναχογιό της Δήμο και καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Με μία τρυφερή φωτογραφία και ένα συγκινητικό μήνυμα, η Σία Κοσιώνη απέδειξε και πάλι ότι ο ρόλος της μητέρας είναι για εκείνη ο πιο σημαντικός. «Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κυρίως γιατί θέλω να είμαι διαρκώς προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το πλάσμα ξεκίνησε τις εκπλήξεις από τότε που γεννήθηκε καθώς αποφάσισε να έρθει στον κόσμο νωρίτερα. Έκτοτε, κάθε μέρα είναι μια έκπληξη κι εγώ έμαθα πια να ανυπομονώ για την επόμενη. Είναι το ένα εκατομμυριοστό από όσα με έχει μάθει πέντε χρόνια τώρα. Χρόνια πολλά αγόρι μου» έγραψε στη λεζάντα η άνκοργούμαν του ΣΚΑΪ.

Σία Κοσιώνη

Θυμίζουμε ότι η Σία Κοσιώνη, τον Μάιο του 2017, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με ανάρτηση στο Facebook και στις 22 Ιουλίου του ίδιου έτους παντρεύτηκε τον Κώστα Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Στις 9 Οκτωβρίου γέννησε τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ